Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pic] rason

282 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.06.2011. u 00:21

Pozdrav ,evo neki moji "recent" radovi malo da osvjezim fanart

~Sig koji sam pravio u riznici

~Peacefull land (desni klik > pogledaj sliku)

~Stalker sig

V2 (malo drukcije boje, nisam se mogao odluciti koji cu postaviti pa oba )

~ I neki simple wall ( Trapped ) Dosao ravno iz maste

~Ocjene:

Joj jarane pa moras li svaki put postavljati ovoliku velicinu slike sjeba ovaj mrtvi skrol.. kada vec navodis "(desni klik > pogledaj sliku)" zasto ove vece slike ne stavis preko linka "thumbnail" nije tesko a ne ovako nepregledno do bola, sto se tice slika ide ti ocjena..

Sad bi ti neki vjerovatno dali 3 zvijezde za ovo ili mozda 2 ali posto vidim da si se potrudio i da imas ideja

Lima je napisao/la:
Joj jarane pa moras li svaki put postavljati ovoliku velicinu slike sjeba ovaj mrtvi skrol.. kada vec navodis "(desni klik > pogledaj sliku)" zasto ove vece slike ne stavis preko linka "thumbnail" nije tesko a ne ovako nepregledno do bola, sto se tice slika ide ti ocjena..

Jbg bolje ovako mi izgledalo da ne moraju otvarat is thumb. onu sliku , ovako odmah vide o cemu se radi , i imas scrollbar sa strane ne j**i mis jadni dzaba haha
rason je napisao/la:
Jbg bolje ovako mi izgledalo da ne moraju otvarat is thumb. onu sliku , ovako odmah vide o cemu se radi , i imas scrollbar sa strane ne j**i mis jadni dzaba haha
Ako neko misli da ti pogleda slike on ce to uraditi tako i ovako (mnogi daju ocjene da upecaju +1 post) govorim radi preglednosti same teme, ti bi na to posebno trebao da obratis paznji jer se tice nekim dijelom "urednosti" kao sto radis u PS i vjezbas svaki danom da sve vise napredujes, pa kao takvom clanu bi trebao da svoju temu malo bolje uljepsas.
Pisem ti ovo a i ujedno dajem savjet kako bi trebao da radis a sada hoces li ga uvaziti ili ne na tebi je, al znaj da nemam nikakvu losu namjeru
Lima je napisao/la:
Ako neko misli da ti pogleda slike on ce to uraditi tako i ovako (mnogi daju ocjene da upecaju +1 post) govorim radi preglednosti same teme, ti bi na to posebno trebao da obratis paznji jer se tice nekim dijelom "urednosti" kao sto radis u PS i vjezbas svaki danom da sve vise napredujes, pa kao takvom clanu bi trebao da svoju temu malo bolje uljepsas.
Pisem ti ovo a i ujedno dajem savjet kako bi trebao da radis a sada hoces li ga uvaziti ili ne na tebi je, al znaj da nemam nikakvu losu namjeru
Hvala na savjetu ,sljedeca tema ce biti urednija

Ali to nije razllog da se prestane s glasanjem , nastavite

Svaka cast! Nisu losi sigovi al ova zadnja je prejaka imas mastu i samo nastavi to prebaci na rad pa nas iduci put iznenadi sa jos boljim radovima. Peace !

Simple wall predobar!

- Prvi sig prosjecan. Stalker nije lose, ali moze i bolji.

Pozzz
1. Malo si sjebao dimenzije po meni izgleda razvuceno - boja svjetlos sve ok .

Malo radi na tipografiji.

2. Ne bavim se time nit mogu ocijeniti niti davat neumjesne komentare

3. Puno puno boja , skrati malo i opet tipografija te zajebala.

4. Sig jedini rad da mi se sviđa.

Keep working.

Lijepo si ovo odradio, sviđaju mi se sigovi...
meni se bas svidje

http://img96.imageshack.us/img96/5881/gba5zvezda.png

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.