Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT]Signature

272 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.06.2011. u 13:05

Pozdrav ljudi  ,vidio sam da vam se na mojoj zadnjoj [pic] temi ovaj sig posebno svidio , pa sam uradio tutorial za njeg u znak zahvalnosti   .Izbacio sam nepotrebne korake i uradio tut po psdu koji sam od prije imao . Pogledajte , mozda kasnije ,ako nadjem ove c4dove koje sam koristio, cu uploadovati sve to .

Tut :

Buzzer je napisao/la:
Tut je extra, sig jos bolji!
Moram to probat' 
hvala, probaj pa postavi outcome 

Post dobio aplauz od KajotY

Jos uvjek je tut za pocetnike. Monotone boje, nema neke kompozicije, render stopljen sa pozadinom, prevladava plava boja, a ima jedna ciza desno zelena... fonta nema itd...

Post dobio aplauz od KajotY

Tutorial je smjesten u FanArt temu Tutorials.

Kao sto je smoki rekao tutorial je za pocetnike. Monoton rad, nema dubije i fali tekst. Po meni drugi korak da se doda zeljeni stock gotovo i da nije potreban jer se on gotova pa i ne primjeti u outcomeu. Takodjer render izgleda kao da je lose kvalitete.

Pogledaj ovaj tutorial koji ce dosta tebi i drugima pomoc. Procitaj dobro dio koji je vezan za boje LINK
to Rason qme odlican TuT samo nastavi 
KajotY je napisao/la:
Tutorial je smjesten u FanArt temu Tutorials.

Kao sto je smoki rekao tutorial je za pocetnike. Monoton rad, nema dubije i fali tekst. Po meni drugi korak da se doda zeljeni stock gotovo i da nije potreban jer se on gotova pa i ne primjeti u outcomeu. Takodjer render izgleda kao da je lose kvalitete.

Pogledaj ovaj tutorial koji ce dosta tebi i drugima pomoc. Procitaj dobro dio koji je vezan za boje LINK
uradio sam danas jos jedan tutorial , smijem li ga postaviti da sutra imam prostora za drugi valjda bolji  (za onu music girl [anime]
A sto zamjerate radu na nedostatku texta  , text nije obavezan, i u vecini slucajeva samo sjebe rad (kada neko ko ne zna radi sa njim, ako hocete da naucite osnove procitajte suddenov tut za text), a nekad moze i uljepsati rad, svakako nije obavezan kao neki drugi elementi npr, flow, ls, boje, kompozicija itd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.