[Velicina / Dimenzije] : Veličina siga vi sebi naštelite samo da ispadne kako valja 
[Slika / Render / Stock] : Slika render il vam stock trebao bi da bude od Vin Diesela ili Brian O'Conner odnosno neki fazon iz FastAndFurious 1 ili 5 slika neka..
[Text / Naziv / Citat]: Treba da piše Michael Torreto ili samo Torreto.
Ovako znači trebam signature(potpis) za forum. Pošto ja te sigove i to nikad nisam radio, evo dajem ovo bodova i bidne aplauz za onog ko mi to fino odradi. Bitno je da je na slici VinDiesel moze i Brian O Conner, i da piše to što treba. I logično da sig liči na nešto jer znam i ja samo sliku stavit i napisat text =)
Početnike molim da se ne javljaju đaba šamare da dobijaju.
I da trebat će mi i .PSD

EDIT:
Možete i ovu slikicu koristit ona mi se sviđa =)

[Slika / Render / Stock] : Slika render il vam stock trebao bi da bude od Vin Diesela ili Brian O'Conner odnosno neki fazon iz FastAndFurious 1 ili 5 slika neka..
[Text / Naziv / Citat]: Treba da piše Michael Torreto ili samo Torreto.
Ovako znači trebam signature(potpis) za forum. Pošto ja te sigove i to nikad nisam radio, evo dajem ovo bodova i bidne aplauz za onog ko mi to fino odradi. Bitno je da je na slici VinDiesel moze i Brian O Conner, i da piše to što treba. I logično da sig liči na nešto jer znam i ja samo sliku stavit i napisat text =)
Početnike molim da se ne javljaju đaba šamare da dobijaju.
I da trebat će mi i .PSD

EDIT:
Možete i ovu slikicu koristit ona mi se sviđa =)