Once we were all brothers,but now? Let's try to be again!
Pozdrav svima,
prije par dana se otvorio WebTech RolePlay Server za San Andreas MultiPlayer. Ako neko nezna RolePlay je simulacija stvarnoga zivota,i mi se trudimo koliko-toliko da priblizimo realni i virtualni svijet. Posjetite nas,necete pozaliti. Naravno,posto smo novi server trebamo i lidere,tako ako ste dobar RP igrac mozete postati lider neke zeljene organizacije ili clan Wt:RP administracije.
Prosjek nam je dnevno 9 igraca, a najvise smo imali sinoc 15 igraca,evo slikice:

Nesto ukratko o serveru:
Radnja je smjestena u Los Santosu,nas server postjeduje dinamciki sistem kuca i firmi,znaci mozete kupiti firmu ili kucu na kojoj god zelite lokaciji,te mozete nazvati vasu firmu hotel ili vasu kucu stan te davati neke RP nazive. Lokacije moraju biti RP i admini vam moraju potvrditi kupovinu kuce. Kada izberete da kupite kucu / firmu pitat ce vas koji zelite interijer i neke dodatke kao alarm i ostalo.
Vlasnistvo
Na nasem serveru mozete posjedovati jednu kucu/stan i jednu firmu,te 2 vozila. Ako ste VIP 2 kuce / 2 firme i 4 vozila. Takodjer VIP ima mnostvo komandi,kao tuniranje auta,VIP boje i ostalo.
Organizacije:
LSPD
FBI
Obalna Straza
Vlada
LSFMD
Za bande isto vazi dinamicki sistem,vi ako ste lider mozete sa /uredi komandom staviti naziv bande/rankove/nazive rankova i ostalo. Samo je potrebno da vam admin postavi HQ i vozila.
Posjetite nas:
Server IP: 188.138.112.18 :7785
Web-stranica: www.webtech-samp.co.nr
Kontakt e-mail: [email uklonjen]
Ocekujemo Vas!

Napomena: Prosli put mi je tema zakljucana i premjestena u kantu? Moze mi neko reci zasto?