Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam Download Susspended

247 pregleda · 16 odgovora · otvorena 01.07.2011. u 22:43

Pozz ..
Nabavio sam novi Steam Acc sa 20 Igrica ..
I medu njima je su sve vrste CS-ova .
E sad kreno sam da download CS : Source i islo je sve fino za 20 min 80% i onda je stalo i pise Download Susspended i tako stoji vec par sati ..
Jel neko zna u cemu je problem ?
Meni sad se to desilo s Team Fortress 2 a igra je besplatna  Nema smisla
probaj promijeniti uni-code jezik u engleski ?
MaxYz je napisao/la:
Sry ako smaram  ( ovo nije nikakav vid zezancije  ). Zanima me samo odkad je TF2 free game na steamu 
tiete je napisao/la:
Sry ako smaram :) ( ovo nije nikakav vid zezancije ;) ). Zanima me samo odkad je TF2 free game na steamu :o
Vec neko vrijeme ;) planiram je download sutra mozda :D
tiete je napisao/la:
Sry ako smaram :) ( ovo nije nikakav vid zezancije ;) ). Zanima me samo odkad je TF2 free game na steamu :o
skoro mjesec
@ btw na news ti stoji kad upališ steam, tj na naslovnoj odma
FastCybeR je napisao/la:
Vec neko vrijeme  planiram je download sutra mozda 
Ahaaa . Bas ti hvala , jer evo vec duze vrijeme mi se igra, non steam ovako i nije nesto, a prije se morala kupiti na steamu, tako da... 

Thx opet 
Zaguseni serveri,pocela ljetna masovna rasprodaja > info.ba
FastCybeR je napisao/la:
Vec neko vrijeme  planiram je download sutra mozda 
jel ti radi ? 
Msen je napisao/la:
jel ti radi ? :D
TF 2 Nisam jos download sutra ili prekosutra , a CS:S je krenuo fala Bogu ali je download speed sa 2 MB na 200 KB :*
tiete je napisao/la:
Ahaaa . Bas ti hvala , jer evo vec duze vrijeme mi se igra, non steam ovako i nije nesto, a prije se morala kupiti na steamu, tako da... 

Thx opet 
a šta se radi na toj igri mogu znat'? da i ja skidam ako je free 

tema:

možda prenatrpan link sa kojeg se skida il' šta već
Sindrom1ran je napisao/la:
a šta se radi na toj igri mogu znat'? da i ja skidam ako je free 

tema:

možda prenatrpan link sa kojeg se skida il' šta već
Ma to ti je isto FPS igrica, samo sto u njoj imas odredjene "klase", inzinjer, scout, spy i tako , te je i mnogo zanimljivije od ostalih fps igrica, cs-a i slicno ( barem po meni )
tiete je napisao/la:
Ma to ti je isto FPS igrica, samo sto u njoj imas odredjene "klase", inzinjer, scout, spy i tako , te je i mnogo zanimljivije od ostalih fps igrica, cs-a i slicno ( barem po meni )
skidam jee brate ! 
pozurite skidajte tf2, nisam siguran da li ce zauvijek biti besplatan tf2, ispravite me ako grijesim :)
MaxYz je napisao/la:
I ja sam imao neki sjeb pri skidanje Team Fortress 2, ali evo sad je, hvala Bogu sve u redu, i možeš da igraš kako Bog zapovijeda. 

Post dobio šamar od vLexinho

AZA je napisao/la:
I ja sam imao neki sjeb pri skidanje Team Fortress 2, ali evo sad je, hvala Bogu sve u redu, i možeš da igraš kako Bog zapovijeda. 
Evo uspio sam skinut ali otkad sam skinuo nemam zvuka ni na slušalicama ni na zvučnicima ( za cijeli Windows ne samo za TF 2) -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.