Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

zamijena igara

186 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.02.2012. u 13:35

pozdrav daje mi kolega Counter-Strike: Source
Day of Defeat: Source
Half-Life: Lost Coast
Half-Life: Deathmatch
Red Orchestra: Ostrfront 41-45
+
Split Second: Velocity Retail key
za BF 3 limited edition dali da se mijenjam
Preporucujem ti da se ne mijenjas.
Ja nebi mjenjao al ti odluci, ako igras te igre sta ja znam nebi mjenjao i cao 
Pa ako planiras igrati sve te igre koje ti daje, mijenjaj se. Ako ne planiras logicno da se neces mijenjati...

Ne znam sta ti ima ko preporucavati..
BF3 je uveliko bolji od svih tih igara koje ti on daje + je skuplji od njih zajedno. Hajd ta tu ima kanter 1.6 ili slično da možeš igrati, ali source koji veoma mali broj ljudi igra i ostale igre nisu vrijedne zamjene za BF3 LIMITED EDITION ( to se mora naglasiti jer u limited editionu dođe veći broj mapa nego u običnog Battlefield 3 )

Eh sad, na tebi je, mada ja da sam na tvom mjestu, ne bi ni pomišljao na taj potez. gl (:
Ne ni slucajno !
Ako volis te igre i igraces ih, onda zamijeni, al da sam ja na tvom mjestu ne bi dao BF3 nizasta 
Ja da imam te igre koje on daje, mijenjao bih ih samo za Back to Karkand ekspanziju 

Po meni je ovo i vise nego ocigledno... NE ! Ne mijenjaj. Ako imas jak PC i ako imas nekog jarana da igra BF3, pucaj sa njim, vidjet ces kako je to zabavno 

Plus ove igre
- Half-Life: Lost Coast
- Half-Life: Deathmatch
se mogu na Steamu uzeti besplatno 
meni je komp malo slabiji E 7500 dual core a grafika gt 240 tako nemoze na high to i jeste razlog zamijene.ako ko hoce da se mijenja za nesto drugo neka mi se javi na [email uklonjen] ili pp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.