Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Counter Strike beta 5.2 i 6.1

220 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.05.2013. u 17:06

Cao ljudi, u ovoj temi zelim da saznam da li ima zainteresovanih za igranje starih verzija CS-a. Dakle to su CS bete 5.2 i 6.1 koje su se igrale 1999/2000 ali su njihovi serveri nastavili sa radom cak do danas. Ko igra 1.6, mozda mu se na prvi pogled ne svidi, ali svi nakon nekog vremena vide kako su zabavne i dinamicne. Ko je igrao zna o cemu pricam. Community je mali - na evropskim serverima odrzi se event nedjeljno a stalno je aktivan turski server, na kojem ping nije bas sjajan.
Dakle da skinete ove verzije idete ovdje:
http://beta-cs.net/eisbaer/sierra1.rar
ili
http://188.124.13.139/eisbaer/sierra1.rar
U Half Life folderu nalaze se folderi cstrk52 i cstrk61. Da napravite shortcut od Half Life hl.exe napravite shortcut, idete desni klik, Properties i u Target dodate sledece parametre:
-game cstrk52
Ako vam ne radi u Windows 7 idete na hl.exe desni klik, Properties i namjestite Compatibility Mode na Windows XP. Udjete u igru, idete na server listu, klik na update i izaci ce vam svi aktivni serveri. Preko ovog shortcuta mozete da idete i na 6.1 servere koji ce takodje biti izlistani (verzija se automatski prebaci). I trebali bi ici u cstrk52 folder i u config unesite u jednom redu cl_hidefrags 0 da bi mogli da vidite score od svih kad stisnete tab.
Dakle kao sto sam rekao zajednica igraca je mala, pa je svaki novi igrac vrijedan i dobrodosao. Ako zelite da igrate na turskom serveru koji i nema dobar ping, on je zasticen, pa cete morati da mi posaljete zeljeni nick i sifru za server koja se aktivira samo jednom a ja cu vam pokazati kako da to uradite. Imate i turski server botovi vs ljudi za koji vam ne treba verifikacija.
Kao sto sam vec rekao ovi serveri nemaju dobar ping pa se ponekad igra na evropskim, medjutim oni su vecinom prazni. Jednom nedjeljno u petak u 23h na evropskom Docks 6.1 serveru okupljaju se igraci. Svi vi koji ste zainteresovani da igrate stare verzije javite se i pomozite da prosirimo ovu CS zajednicu. Ako bude zainteresovanosti mozemo se dogovoriti da igramo na serverima. Mada sumnjam da ce toga biti, jer niko ne zeli dobru igru, samo grafiku :(
Evo brate , želim ja  Skidam , nisam igrao imaa ihihihih ...
haha, u 2013 da igras CS Beta 5.2 i 6.1? HAHAHAHAH

Post dobio šamar od KilluminAti

WorstPlayer je napisao/la:
Da li bi ti u 2013. volio da vozis nekog oldtajmera iz 80/90-ih godina, nesto poput ovoga:

Vozio bi, zar ne ?! Zato nemoj da kenjas jer je uvijek smek prisjetiti se necega sto je skoro pa otislo u zaborav !
WorstPlayer je napisao/la:
Ima ljudi da igra, uostalom ako ces da zafrkavas bolje idi negdje drugo. Dakle svako ko oce neka se javi, pa da se organizujemo ponekad... Obavezno namjestite graficka podesavanja kad skinete jer je namjesteno na najgore moguce.
evo skidam  9-)

edit @ legendo kad skinem ovo sa hotfile bude samo nesto .wmv WTF? bre nikakva igra -.-"
Ima li HLDS nekakav da dignemo server na nekom low-vpsu pa da igramo ? 
Ima brate za pocetak prazni evropski serveri npr. vidjeces phalanx beta 5.2, samo nadjes server listu i ides na Update, a ako nas se nakupi napravicemo jest malo komplikovanije nego hlds ali moze da roka :D
Vidi nesto sa http://www.betastrike.net svi bi bili voljni da pomognu da se napravi server. Nego recite da li ste zainteresovani pa da napravimo jedno okupljanje? :D
Ima li tu servera na kojima je ping manji od 100-150 ?
Na koji kod sam server usao, ping 400-500  
To mora da je do tebe problem. Ja na turski server koji ima najvisi ping imam 110, covjek iz Norveske na isti 120. A na evropske npr phalanx po 50 ili 60. EDIT: Takodje idite u folder cstrk52 i u config unesite u jednom redu cl_hidefrags 0 da bi mogli da vidite score od svih kad stisnete tab.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.