Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem oko interneta na novom kompu

92 pregleda · 3 odgovora · otvorena 07.07.2011. u 22:01

Pozdrav svima

Evo danas sam dobio novi kompjuter i sada namjestio sve.. da skratim problem je sledeci:
Internet sam namjestio i moze da mi ulazi na pretrazivace i sve i skinuo sam steam i sada ulazim i ukucam username i pw pojavi mi se pise "Could not connect on Steam network. This could be due a problem with your Internet connection, or with the Steam network. Please visit http://www.steampowerd.com for more information". I jos jedna stvar kad ulazim u add or remove program izbaci mi "There are currently no connections available on this computer". Znaci na pretrazivace mi moze a na steam i ovo ne moze. Molim vas pomozite mi bio bih mnogo zahvalan.
Jesi li skinuo Steam sa oficijelnog sajta ?
Ako jesi onda idi na firewall i provjeri da li on blocka steam,ako blocka onda ga iskluci za steam.A moguce je i da je steam mreza preopterecena,sto znaci da je do njih a ne do tebe.
Jesi li uopste danas mogao uci na steam ?
I ne pise ti u "add or remove program" nego valjda u "Local area connection" ?
U vezi STEAM-a [ do njih je ] , ni mom haveru nemože da uđe !;)
_Che5teR_ je napisao/la:
Jesi li skinuo Steam sa oficijelnog sajta ?
Ako jesi onda idi na firewall i provjeri da li on blocka steam,ako blocka onda ga iskluci za steam.A moguce je i da je steam mreza preopterecena,sto znaci da je do njih a ne do tebe.
Jesi li uopste danas mogao uci na steam ?
I ne pise ti u "add or remove program" nego valjda u "Local area connection" ?
jesam sa njihovog sajta skidao .. i u add or remove program mi je valjda znam gde je ne pravi me ludim :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.