Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

CS poludio

162 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.06.2011. u 22:57

Ne znam koja mi je tema vec, ali me nervira nenormalno ovo. Danas sam kupio graficku novu, montirao je, instalirao najnovije drivere.
Eh, udjem u League of Legends, sve na very high, sve extra.
Udjem u CS (za kojeg ne treba posebna konf.) kad imam sta vidjeti. Kao da mi "preskace" svako malo, i sada, kao da imam speedhack. Kad pokusam kreirati svoju mapu, vrijeme za rundu tece nenormalno brzo, kad udjem na online server kao da imam speedhack.
Svi rate-ovi su normalni, nisam nista cackao/mijenjao oko brzine trcanja i slicnih cudesa...

Rezolucija je na 1280x1024.(nije do ovoga 100%)
Render je OpenGL.
32 bita

Je li mozda do drivera ili ?Gledao sam par istih problema na netu i ljudi nisu nasli nacin da poprave...

Instalirao sam, reinstalirao CS par puta, isto to i sa patchem.
Ako ima neki cudotvorac da pomogne...neizmjerno bih mu bio zahvalan.
Hvala unaprijed.
marka graficke . . . . ako te nemoze spasit iskljucivanje vsync-a, je**g onda druze.. . . ja isto od kad sam stavio novu grafu svaka igra valja sve normala. . al samo cs 1.6 me j**e. . . skini DriverEasy. pokrenes ga i sve ce ti skinit drivere koji ti trebaju . . . ako ni to ne radi.. skini DriverCleaner, obrisi drivere od graficke nove(bitno je da si izbriso sve drivere od stare grafe koju si imo, npr ako si presao sa ATI na Nvidiu ili obrnuto) i instaliraj najstariji driver od nje, oprobaj pokrenit cs,a ko bude isto e onda tek instaliraj najnoviji driver od grafe....
ddNN je napisao/la:
download Dual Core Optimizer i sve ce radit..

LINK : http://www.techspot.com/downloads/3116-amd-dual-core-optimizer.html
Ovo je problem, i meni je uvek ovo kad formatiram pc

Uvek moram instalirati dual core optimizer.
vLexinho je napisao/la:
Ovo je problem, i meni je uvek ovo kad formatiram pc :)

Uvek moram instalirati dual core optimizer.
Ako imas AMD proc ;)
Ne znam sta da ti kazem, osim da i sam isti problem imam, ali ne opterecujem se sa njim, jer ni ne igram CS vise :D, uglavnom igrice koje su desetak puta zahtjevnije idu bez problema, dok CS ima problema sa konstantnoscu FPS-a, nekih 30-ak sekudni je na 70, onda nekih 10-ak sekundi spada FPS na 20 i opet se vraca.

Meni licno nije dual core, ali na njemu idu sve novije igrice, bez ikakvih problema, konfiguracija:

AMD Athlon AM2 3500++
RAM 2 GB
Graficka Geforce 9500 GT

Ako na ovome CS ne moze ici bez problema, a moze npr. Call of Duty MW2, e onda neko nije normalan :P.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.