Ne znam koja mi je tema vec, ali me nervira nenormalno ovo. Danas sam kupio graficku novu, montirao je, instalirao najnovije drivere.
Eh, udjem u League of Legends, sve na very high, sve extra.
Udjem u CS (za kojeg ne treba posebna konf.) kad imam sta vidjeti. Kao da mi "preskace" svako malo, i sada, kao da imam speedhack. Kad pokusam kreirati svoju mapu, vrijeme za rundu tece nenormalno brzo, kad udjem na online server kao da imam speedhack.
Svi rate-ovi su normalni, nisam nista cackao/mijenjao oko brzine trcanja i slicnih cudesa...
Rezolucija je na 1280x1024.(nije do ovoga 100%)
Render je OpenGL.
32 bita
Je li mozda do drivera ili ?Gledao sam par istih problema na netu i ljudi nisu nasli nacin da poprave...
Instalirao sam, reinstalirao CS par puta, isto to i sa patchem.
Ako ima neki cudotvorac da pomogne...neizmjerno bih mu bio zahvalan.
Hvala unaprijed.
Eh, udjem u League of Legends, sve na very high, sve extra.
Udjem u CS (za kojeg ne treba posebna konf.) kad imam sta vidjeti. Kao da mi "preskace" svako malo, i sada, kao da imam speedhack. Kad pokusam kreirati svoju mapu, vrijeme za rundu tece nenormalno brzo, kad udjem na online server kao da imam speedhack.
Svi rate-ovi su normalni, nisam nista cackao/mijenjao oko brzine trcanja i slicnih cudesa...
Rezolucija je na 1280x1024.(nije do ovoga 100%)
Render je OpenGL.
32 bita
Je li mozda do drivera ili ?Gledao sam par istih problema na netu i ljudi nisu nasli nacin da poprave...
Instalirao sam, reinstalirao CS par puta, isto to i sa patchem.
Ako ima neki cudotvorac da pomogne...neizmjerno bih mu bio zahvalan.
Hvala unaprijed.
. . . . ako te nemoze spasit iskljucivanje vsync-a,
. . . ako ni to ne radi.. skini DriverCleaner, obrisi drivere od graficke nove(bitno je da si izbriso sve drivere od stare grafe koju si imo, npr ako si presao sa ATI na Nvidiu ili obrnuto) i instaliraj najstariji driver od nje, oprobaj pokrenit cs,a ko bude isto e onda tek instaliraj najnoviji driver od grafe....

.