Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Review] Amumu the Sad Mummy

273 pregleda · 9 odgovora · otvorena 05.08.2011. u 12:14

Ammumu je jedan od mojih omiljenih heroja, iako ga jos uvijek nemam kupljenog. Volim ammumua zato sto je mal zelen i glavat, ono nekako swadak. I naravno umotan ko sarma, danasnja.
On je pravi heroj, jer suosjeca sa svima, ne glumi frajera i ne ku**i se u igrici, nego muški pusti suzu kad mu nail pusti hakalu na team speaku. U sljedecem guidu cu pisat o njegovom rodjaku nasusu. Oni su odrasli zajedno, jer su braca od njihove polusestre koja je ujedno tetka od brata renektona i majke cassiopeje.
Ammumu voli jabuke.

Mnogi ammumua igraju kao tanka ili junglera, ali ja sam pronasao inovaciju koju bih htio da podijelimi sa vama jer uz ovaj build ammumu postane mašina tj super sarma.

Pros
- Satire nogom
- Jako dominantan carobinjak na koridoru.
- Moze zavarati protivnika svojim suzama
- Sazali se protivnik i da mu 2 marke da ode kupit sendvic

Cons
- Ponekad mu ispadne kontaktna leca pa mora da se sagne
- Zna i umrijet u rijetkim situacijama
- Ponekad se odveze i to predstavlja problem

Summoner spells
Rally

On je potreban ammumu da bi svojim kolegama dao neophodni dmg. Sto je jako korisno u team fightovima, takodjer rally tanka turrete.
Smite

ammumu je emotivac, i ne zeli da udara i ratuje. stoga on farma kripove sa smiteom. Smite je jako dobar za farmanje i vrlo je koristan kada je na CD jer se tada dobije 9 bonus dmg.

Rune:
Rune koje ja volim koristiti za ovog heroja su:

Lesser Mark of Desolation - 1.84 armor penetration

Lesser Seal of Alacrity - 0.76 attack speed

Greater Glyph of Furor -0.56 critical strike damage

Greater Quintessence of Avarice - 1.00 gold per 10 sec

Razlog za gold quintessence je zato sto je ekonomija jako bitan dio igrice. Ovdje igraci zaradjuju i natjecu se ciji ce prihodi biti veci, da bi se folirali itemima.

Citajte sta rade u igrici ovo je guide na brzaka tako da nemam vremena da objasnajvam sta rade.
Bitno je znati da je ulti jedan od najvaznijih spellova, takodjer ne treba zanemariti ni plakanje jer to stvara takticku varku.

Ako ovo ne popunite pravilno necete imati poboljsan rally da bi pomogli kolegama, takodjer smite ce vam davati manje golda.

Eto nadam se da sam vam pomogao i da ce neko probati moj build.

Hvala :
benji i nailu na pomoci 
Guide jedino što je komičan,a koristan sigurno nije  Koje fail rune za junglanje radije uzeti magic penetration i nešto armora 

Post dobio aplauz od welahavle

De lameru ne lazi narod... svi znaju da igras samo Munda i Kartusa :P
Samo me nasmija nista ni skontao nisam ali za trud + ovo ostalo 
ja ne znam kako ovaj decko nema moderatora. detaljniji i korisniji guide odavno nisam vidio. ocjena 11/10. svaka cast!
Mocan guide. Napravit cemo i za nasusa kao obecano.
naiL je napisao/la:
Mocan guide. Napravit cemo i za nasusa kao obecano.
Akobogda veceras krecemo  

Post dobio aplauz od welahavle

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.