Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

by vlex

3.863 pregleda · 105 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 22:01

Ado je dobio bodove preko transakcije ako vas to toliko zanima

Eh sad ovako.

Ja sam za bazu morao da slikam licnu kartu i sam bU mi je rekao da ne delim nikome pristup ako se nesto sjebe ja bi najebao.

Sto bi ja dao Adi pristup od baze? Ko je meni Ado u zivotu da ja zbog njega idem u tvorza?

+

Bodove premiume i IDove su namestali preko skripti koje sam kasnije dobio i sve sam bugove prijavio bU-u i rekao mu da promeni pw od baze sto je i uradio i dao mi novi password, zatrazio sam promenu passworda NE DA BIH riddla skinuo sa pozicije nego da bih skinuo sumnju da neko ima PASSWORD OD BAZE u sta sam i sam posumljao.

Juce sam se javio riddlu i rekao mu sve ovo oko baze da je promenjen pw i pitao ga da li zeli novi password i NIJE MI ODGOVORIO.

Adi nikad nisam poslao mail da se zalim na posao riddla ili takvo nesto sto doticni nera_f prica riddlu, isti taj nera_f mi je psovao familiju u administraciji i nisam mu status skinuo jer mu je status dodao Denis iz POSTOVANJA PREMA DENISU.

Adi nisam rekao da je riddle dao password od baze IKOME, jos jedna laz od strane Nermina koji je i sam priznao u administraciji da pre nego sto on ode TRAZI BILO KAKAV RAZLOG DA MENE OCRNI DENISU I DA ME SKINE SA POZICIJE.

Ovo je sve dobro isplanirano od strane nere a ne mogu da verujem da ste stvarno poverovali u ovo.

+ Znao sam sta se desava, znao sam ko sta radi, znao sam kakve skripte se koriste

- Skripta za namestanje premiuma (autor nebitan) radi i dalje al sam zamolio ljude da to vise ne rade i prijavio adnanu da fixa bug

- Skripta za namestanje bodova (autor nebitan) skriptu nemam, uglavnom znam ko je ima i zamolio sam i te osobe da je ne koriste, znam odprilike na kom principu rade pa sam i to prijavio bU-u

- Skripta za namestanje ID-a (autor nebitan) imao sam je mada je bila ne kompletna, takvu sam je dobio, i te ljude sam zamolio da to ne rade

Evo vam dole jedna slicica 

I nema razloga da mi se javljate po fejsu / msnu ili tako necemu da vredjate ja nista od ovoga nisam uradio sve je ovo isplanirano od strane nere 

Eto moj rezime ovoga u detalje 

Evo jos nesto sto sam dobio od jednog Momka

http://bt4.in/gba/
http://bt4.in/gba/2
Darda je napisao/la:
Oko čega vi raspravljate to nije normalno :/

Nera,100ka,realno red bi bio da napustite sajt .

Nemam ništa protiv vas,naprotiv jedini ste koji ovdje rade ukljucujici i relo-a,al brate pa ljudi ste,imate zivot ,nije mi jasno što se peglate ovdje :/

I da do juče ste se svi vLex-u ulizivali (kada je dobio koordinatora) u nadi da će vam sredit neku poziciju !

Šta sad,kad je kriza svi hejtujete i serete liku
To je nebitno, ako ja stignem da odradim svoje dnevne obaveze, i ako to sto radim zahtjeva da budem za racunarom, sto nebi drzao gba upaljen. =)
Mozda radim na serverima bhtelecoma, gba se nalazi na jednom od njih =D
Ne zna se nikad. =
Hola momci,

Samo da i ja odgovorim na ovu takozvanu temu oko prozivanja.

Prvo od svega, ja fakat vise nisam online kao prije i definitivno nikome nisam dao lozinku Gamers.ba Databaze, nit sam uopste imao lozinku.

Sto moze biti potvrdjeno od bilo koga, ko ima pristup logovima servera na kojem je smjesten Gamers.ba.

Ono sto sam prije radio, su moje greske, i priznajem ih. Bio sam djetinjast, radio sam svasta, ali to vise ne radim i ocekujem i ja neko razumjevanje od vas.

Uopste me ove gluposti vise ne zanimaju, i sretno vam svima.

Post dobio aplauz od vLexinho

HOCEMO NOVU ADMINISTRACIJU!  ;)

tema @
trebali ste to vi medjusobno rijesiti, a ne ovako :)
Jel to smrdi još jedna ' revolucija ' ?
pa vi dajite djeci i balavcima, te nisko inteligentnim ljudima da imaju bilo kakav oblik autoriteta na siteu.
Realno, kad bi Jason bio glavni sve bi štimalo ..
Jesi li ikad zapito zasto bi nera bas tebe skinuo, zasto je riddle napisao onu temu? Ili sto sam ja bas tebe preko nekoliko tema kritikovao, pocev od onda kada sam rekao istinu da mystery ima citera, a ti me ban, dan nakon cega je izasao semirov klip i potvrdio tvoju laz, onda si mi brisao postove da sve zataskas. Kada sam to sve riddlu napisao budi sretan sto je stao u tvoju stranu i rekao samo da ce porazgovarati sa tobom oko toga iako je bio svjestan tvoje ogromne greske. Pa tek temu kada si davao free steamove kako bi ispao "dobrica" preko stotine pokradenih steamova, tema je naravno izbrisana. Dok je riddle prvi put tebi prepustio sajt, kada je mystery bio aktuelan, sajt je vrvio od reklama za mystery sto vijesti dana, zanimljivih itd. Pa gdj je onda dogovaranje preko TS-a oko glasanja za koordinatora. Prelio si casu kada si iskoristio trenutak napada otpada sajta na vetroxa kako bi ga skinuo umjesto da se problemi u admisnitraciji rjesavaju na vasem forumu i ti sada mislis da ocrnis neru zato sto je htio da te skine ili riddla koji je toliko uradio za tebe da ti sacuvas to mjesto? Svoje greske si zataskavao gumicom, brisanjem postova, tema, banovanjem, a znas sada stavljati SSove kako bi druge ocrnio, to se tako ne radi, suoci se prvo sa sobom pa tek onda sa drugima. Umjesto da poslusas nas starije, nase kritike i ne shvatis ih kao nesto licno kao kada si mi na PM u jednoj poruci napisao "da imam nesto protiv tebe" ili nesto da bi htjeli da ti napakostimo i promjenis se, ti sada stavljas tacku na i, i dokazujes zrelost svojstvenu svojim godinama dizuci temu takvih namjera nakon svega . Velika je greska riddlea hajmo reci dobronamjerna po tebe sto ti je popustao toliko ali losa za portal sto se ovo vuklo ovako dugo i sto se na ovaj "kafanski" nacin sve rjesava kada svak svakog gadja flasama.
Jason je napisao/la:
Hola momci,

Prvo od svega, ja fakat vise nisam online kao prije i definitivno nikome nisam dao lozinku Gamers.ba Databaze, nit sam uopste imao lozinku.

Sto moze biti potvrdjeno od bilo koga, ko ima pristup logovima servera na kojem je smjesten Gamers.ba.

Ono sto sam prije radio, su moje greske, i priznajem ih. Bio sam djetinjast, radio sam svasta, ali to vise ne radim i ocekujem i ja neko razumjevanje od vas.

Jason nije kriv !!!!

:D

Jason je napisao/la:
Hola momci,

Nemas se ti sta izvinjavat kume, ti si jedini ovdje 'pametan' sto se tiche ovog 'interneta', ti si uspio pronaci greske na ovom sajtu i zbog toga je i nastalo ovo sto jest. Da je bU napravio bolji sajt bez bugova i gresaka uopste nebi do ovog dolazilo, i da neke osobe poput nere ne zele skidati statuse drugim osobama.

I nema tog membera sto je zlatan na ovom statusu, vjerujte mi, pocevsi od riddlea koji je nekad testirao svoje skripte pa nabio 3k+ postova.

Al to je opet greska bUa jer g.ba nije savrsen niti ce ikad biti. 
AlienzZ je napisao/la:
Nemas se ti sta izvinjavat kume, ti si jedini ovdje 'pametan' sto se tiche ovog 'interneta', ti si uspio pronaci greske na ovom sajtu i zbog toga je i nastalo ovo sto jest. Da je bU napravio bolji sajt bez bugova i gresaka uopste nebi do ovog dolazilo, i da neke osobe poput nere ne zele skidati statuse drugim osobama.

I nema tog membera sto je zlatan na ovom statusu, vjerujte mi, pocevsi od riddlea koji je nekad testirao svoje skripte pa nabio 3k+ postova.

Al to je opet greska bUa jer g.ba nije savrsen niti ce ikad biti. ;)
ma bU-a boli qrac za ovaj forum :D :D

nera_f je napisao/la:
Nismo svi napaceni da `kujemo` planova za kojekakve stvari. Ja sam zelio da se tebi skine mod i malom Adi obrise profil (sto sam i Adi malom rek`o) jer sam znao da je i on imo pristup kojekakvim cudima i bio sam siguran da je preko tebe.

Htio sam da te skinem jer nisi dorastao i neces nikad dorasti funkciji koju obavljas jer se druzis sa idiotima poput lamera i sl.

Ja sam samo bio protiv skidanja banova i ostalih stvari a na kraju krajeva sve to nije ni bitno. Ae da zavrsimo tako sto sam ja kriv za sve i da ne zamaramo ljude glupostima koje se njih ne ticu.

Bilo, proslo. Novi ljudi ce doci a ovo ce vremenom pasti u zaborav. Sad se ponasaj odraslo i obrisi ove teme, poskidaj moderatore i radi nesto na ovom jadnom portalu, jer odavno niko nije nista.

Ja ti zelim srecu Vlado ne zbog tebe jer me boli neka stvar i za tebe i za 80 po100 raje sa TS/a i za 50 po100 portala, zelim ti srecu jer ja planiram i dalje da budem na gamersu i da napokon imamo bar dio gamersa kakvog zelimo.

Ovim ja zavrsavam svaku raspravu na ovu temu. Zamolio bih da me ne citiraju djecicica sa paucinom po obrazu!
http://www.gamers.ba/forum/9/63334/statusi-postenje-realnost/

jesu ti sad neke stvari jasnije?;)
Nadam se da ce mu se svidjeti ovi moji radovi

Slika 1

Slika 2

Slika 3
hahhaahahhahahahhahhahaaha
pa mudonje jedne , nađite kakvog pametnijeg posla radite nesto korisno , sjedite po kuci/stanu roditelji vas hrane a sve prid zenidbu ccc sta je vama u glavi jbt ?? molim filozofe lagano materama pod sisu
baba_je_ovner je napisao/la:
hahhaahahhahahahhahhahaaha
pa mudonje jedne , nađite kakvog pametnijeg posla radite nesto korisno , sjedite po kuci/stanu roditelji vas hrane a sve prid zenidbu ccc sta je vama u glavi jbt ?? molim filozofe lagano materama pod sisu
ko kad im se može :P neko mora da utovara drva, da kopa, da ide da traži ženu, neko mora da muze krave, dok neko može radit šta mu ku**u ćejf. ha ya. 9-)
Ne znam zašto im toliko znači taj ID, broj bodova ili slično. Mislim da je ovdje najbitnije da se šta god pročita, diskutuje itd...bar je nekad tako bilo
  vlx pokro bodEve XD hahaha  a nije  dobar je vlx 
LavShinoda je napisao/la:
:D vlx pokro bodEve XD hahaha  a nije  dobar je vlx 
pozdravio vas vlx preko ku**a hahaha 
ako se vec toliko raspravljate oko toga i kao svi nesto odllaze,fino napravite temu za nove admine a ne ovako da gba propada -.- ; tebe vlex ne poznajem toliko al sam cuo da si dobar lik i sve to kao admin, i mislim da si pokazao sve moguce dokaze da nisi kriv :/ al ocigledno je vecina protiv tebe, al imas ih par sto su uz tebe  eto toliko od mene poz .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.