Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pita više nije u fnaticu?

909 pregleda · 43 odgovora · otvorena 08.06.2011. u 13:19

Evo čitam na HLTV.org-u, pregovori fnatica s Guxom u toku koji će igrati umjesto Delpana. Svi vjerovatno već znate da Delpan prelazi u SK čim se menadžeri obje ekipe dogovore. Al haj to je meni nešto nebitno, za oko mi je zapela rečenica da manne dolazi u fnatic i to umjesto pite. Bilo bi mi veoma žao da njega izbace, istina je da je najlošiji u ekipi al jebiga, nema iskustva kakvog oni imaju.
Nadam se da će pita ostati, j**o manneta.

Stvarno SRAMOTNO od fnatica ako će izbaciti Pitu samo 2 sedmice prije Adepto BH Opena ! :S

Link ; http://www.hltv.org/news/6934-fnatic-to-sign-gux-manne-report

Vaši komentari ?
Faruk ce da dodje u Sarajevo na tur, ali ne sa Fnaticom.Gux po drugi put igra za isti tim sto je pomalo smijesno al eto tako je.Takodje se razmisljalo da Neo predje iz FX sto je smijesno zna se da je FX-Neo ustvari jer ga on drzi na okupu igra za isti tim 9 god manje vise,a Faruk je bio druga opcija sto se njemu nesvidja naravno niko nece da bude neko kao rezervni igrac, i ako ponude Faruku da se ponovo vrati u Fnatic mislim da ce odbiti bolje mu je da igra za Lionse kao prvi izbor nego za Fnatic kao drugi izbor
KingstoN1 je napisao/la:
Nema.
Bolji ima edik iz M5 , 1.65 :)
Ma dobro zadnji put kad sam gledao najbolji je imao.
Uglavnom nije poenta u tome nego da stvarno može odlično odigrati i da ga potcjenjuju :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.