Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pita više nije u fnaticu?

909 pregleda · 43 odgovora · otvorena 08.06.2011. u 13:19

Evo čitam na HLTV.org-u, pregovori fnatica s Guxom u toku koji će igrati umjesto Delpana. Svi vjerovatno već znate da Delpan prelazi u SK čim se menadžeri obje ekipe dogovore. Al haj to je meni nešto nebitno, za oko mi je zapela rečenica da manne dolazi u fnatic i to umjesto pite. Bilo bi mi veoma žao da njega izbace, istina je da je najlošiji u ekipi al jebiga, nema iskustva kakvog oni imaju.
Nadam se da će pita ostati, j**o manneta.

Stvarno SRAMOTNO od fnatica ako će izbaciti Pitu samo 2 sedmice prije Adepto BH Opena ! :S

Link ; http://www.hltv.org/news/6934-fnatic-to-sign-gux-manne-report

Vaši komentari ?
TRANEONE je napisao/la:
Gux > pita > manne
Nema sanse.. manne je 3x bolji od pite i to je realnost. Mozete vi bit patriote il sta god , ali i gux i manne su bolji od njega.
reLo je napisao/la:
Prelazi pita u e7ernity, ponudili smo mu mi iz ProGaminga masan ugovor.
AHAHHAHAHHAHA al masan ugovort, ja bi iskreno volio da tako bude a i ne sumnjam buduci da IFC ima "masn" veze sa carnom, pitom i ostalim bitnijim likovima
Neisplati se ni doć' na adepho :/
Ma nista od fnatic-a ako izbaci Pit-u jer stalno nesto mjenjaju
eto zasto je Na'Vi najaci klan na svijetu jer stalno jedan tim na okupu znaju se al ono bas kako ko igra ko je sa sta dobar itd itd.....
Steta ,

Steta velika steta ali ce se on snaci , ne mogu drati lineup ni 2mjeseca samo mijenjau igrace a sad ce biti bas slabi po meni ali eto vidjet ce mo sta ce se desiti.
zaboravio sam da napomenem manne > pita online :D
reLo je napisao/la:
HAHAHAHAHA

dobar dobar!

Bilo bi dobro. Tad bi tek igrali xD

P.S: Da se ovoliko pompe dizu oko nasih igraca, neku bi i scenu imali ....
milan je napisao/la:
zaboravio sam da napomenem manne > pita online
manne je onlajner, reci ti njima

@topic, steta sto se tako kratko zadrzao, po meni je super odradjivao svoj posao... manne 99% je novi igrac fnatica, a dsn i cArn definitivno nece napustiti fnatic, a vjerovatno ni Xizt, tako da (JBG).Volio bih vidjet Faruka da napravi neki mix za Adepto i da dodje, sa Zyppeom i popom (njih 2 su strasni )
EdwardSON je napisao/la:
manne je onlajner, reci ti njima :)

@topic, steta sto se tako kratko zadrzao, po meni je super odradjivao svoj posao... manne 99% je novi igrac fnatica, a dsn i cArn definitivno nece napustiti fnatic, a vjerovatno ni Xizt, tako da (JBG).Volio bih vidjet Faruka da napravi neki mix za Adepto i da dodje, sa Zyppeom i popom (njih 2 su strasni :) )
nece doci sa njima ^^
Stvarnoo su zaistaaaa ovi iz fnatica , a nema veze PITA će pokazati šta zna ;) ali nema veze što je najslabiji mi smo BOSANCI UZ NJEGA
reLo je napisao/la:
Burek?
je napisao/la:
lan pita > manne
online manne > pita

jednostavno
mand1 je napisao/la:
lan pita > manne
online manne > pita

jednostavno :D
word
dennah je napisao/la:
Bilo bi steta, nema smisla da ga izbace pred BH open. Koliko ja znam on je se potrudio da fnatic ucestvuje u njemu. Ispravite me ako grijesim.
da potrudio se da fnatic dodje na Adepto, to je ono bilo moljakanje..
Pa šta neka ode iz fnatica.

Više bi mi bilo drago da dođe pita vamo da igra za eu4ia i da nabace nekog jakog domaćeg igrača poput k1ng0ra i bili bi jaki do neba !
Pitamo se gdje ce sad igrati?

igracina nek prica sta god ko hoce

@ camelot1g

i sta misli kolko bi ovdje zaradjivao?
veoma lose
Pita igra neke 3-4 godine.
I ovo nije najbolje što zna.. Može on daleko dogurat' samo ga potcjenjuju.
Na ISCS8 ima najbolji "rating" od svih, 1.64..
Ali eto nadam se da će naći pravi team za sebe, i dokazati svima da može bit jedan od najboljih. :)
Nedy je napisao/la:
Pita igra neke 3-4 godine.
I ovo nije najbolje što zna.. Može on daleko dogurat' samo ga potcjenjuju.
Na ISCS8 ima najbolji "rating" od svih, 1.64..
Ali eto nadam se da će naći pravi team za sebe, i dokazati svima da može bit jedan od najboljih.
Nema.
Bolji ima edik iz M5 , 1.65

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.