Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam Cs 1.6

126 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.06.2011. u 14:14

E raja pozzz
Imam jedan problem kupio sam steam ali kad ocu da se login ukucam pw i usernam izbaci mi da moram ukucati special acces cod,znaci steam nije verifikovan na moju mail adresu tako da meni ne dolaze poruke mogu li ikako da udjem na steam na drugi nacin da mi ne trazi taj cod
hvala
taj koji ti je dao steam,trebao skinuti steam guard s njega ili da ti da taj kod...
buzzy je napisao/la:
taj koji ti je dao steam,trebao skinuti steam guard s njega ili da ti da taj kod...
a moze li on da udje preko svog racunara na steam i da promjeni mail adresu na moju tako da meni dodje taj cod
GadGet je napisao/la:
a moze li on da udje preko svog racunara na steam i da promjeni mail adresu na moju tako da meni dodje taj cod
nezz sad tacno,ali bez tog koda si niko i nista...

Onda te lik zaebo...
Ako si kupio steam , taj neko ko ti je prodao steam trebao je da ti dadne e-mail adresu na kojoj je registrovan steam.

Zato sto je on taj steam provjerio na svom compu , koji ima drugi ID za razliku od tvog compa.

Sve je to uvedeno radi sigurnosti , znaci ako ne znas na koji e-mail dodje sigurnosni kod , pozdravi se sa steamom.

Ja svaki puta kad formatiram pc meni to trazi , reda radi i sigurnosti :)
NightWalker je napisao/la:
Ako si kupio steam , taj neko ko ti je prodao steam trebao je da ti dadne e-mail adresu na kojoj je registrovan steam.

Zato sto je on taj steam provjerio na svom compu , koji ima drugi ID za razliku od tvog compa.

Sve je to uvedeno radi sigurnosti , znaci ako ne znas na koji e-mail dodje sigurnosni kod , pozdravi se sa steamom.

Ja svaki puta kad formatiram pc meni to trazi , reda radi i sigurnosti :)
e brate sve ovo sto si rekao je tacno
ovaj sto sam mu kupio steam je preko svog racunara usao u steam i skinuo tu zastitu ja sam ga pitao da promjeni mail da stavi na mojj ali on kaze da je sifru zaboravio da li ikako postoji nacin da hakujem taj mail,to jest gmail
Ja ti kazem kupi od @Seksanne ti neces :)
BTW .Ne kontam daj slike da vidim :)
9-)
Pa ko ti je prodao steam nek' ti vedifikuje mail.

~ A taj ko ti je prodao njemu dodje taj cod i on ti ga dadne i ti se ulogujes i reci mu ako si vec platio steam da ti vedifikuje mail.
GadGet je napisao/la:
Moze ima na podesavanjima nije to neki problem samo ako on oce da promjeni ,a mislim da bi trebao ipak je dobio pare ili sta vec.;)
GadGet je napisao/la:
e brate sve ovo sto si rekao je tacno
ovaj sto sam mu kupio steam je preko svog racunara usao u steam i skinuo tu zastitu ja sam ga pitao da promjeni mail da stavi na mojj ali on kaze da je sifru zaboravio da li ikako postoji nacin da hakujem taj mail,to jest gmail
Pa druze moj pozdravi se sa steamom ako je on skinuto zastitu odnosno guard.

Uostalom ja sam kupio steam od seksane , i komotno mogu momka preporučiti svima jer je od riječi, bez obzira sto sam ja čekao 2-3 dana na steam to nije bitno uopste.

Meni nije mogao dati steam jer je imao nekih problema kod kuce i nije stigo na sve, ali sam dobio steam , koji je on registrovo na moj e-mail i dao mi sve podatke, mada sam ja naravno radi sigurnosti sve podatke ponovo promijenio.
Pa druze moj pozdravi se sa steamom ako je on skinuto zastitu odnosno guard.

Uostalom ja sam kupio steam od seksane , i komotno mogu momka preporučiti svima jer je od riječi, bez obzira sto sam ja čekao 2-3 dana na steam to nije bitno uopste.

Meni nije mogao dati steam jer je imao nekih problema kod kuce i nije stigo na sve, ali sam dobio steam , koji je on registrovo na moj e-mail i dao mi sve podatke, mada sam ja naravno radi sigurnosti sve podatke ponovo promijenio.
sto bi se pozdravio sa steamom kad ja ulazim u njega i sve igram normala sve samo radi sigurnosti bih zelio da promjenim pass i jos neke opcije
GadGet je napisao/la:
sto bi se pozdravio sa steamom kad ja ulazim u njega i sve igram normala sve samo radi sigurnosti bih zelio da promjenim pass i jos neke opcije
Pa kontaktiraj tog od koga si kupio i nek ti kaze e-mail i password pa da mozes promijeniti , ili security quiestion :)
Pa kontaktiraj tog od koga si kupio i nek ti kaze e-mail i password pa da mozes promijeniti , ili security quiestion :)
Znas brate sta je fazon sto kaze da to nije njegov steam vec da mu je od druga koji je prije igrao pa ise ne igra i dao ga njemu a on nema pw od emaila :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.