Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

trazim steam

150 pregleda · 8 odgovora · otvorena 15.06.2011. u 16:55

zz :D
E ovako..trazim steam s cs 1.6 da kupim. Ali danas me jedan lik da izvinete sjebo i dzabe sam dao 15 km . Zato trazim nekog iz tuzle da od njeg kupim jer sta cu ja sad onom kretenu iz zenice. Ili ako ima neko da stvarno nece sjebat covjeka jer fkt zao mi para xD
i mene je tako lik izradio prije nekoliko dana samo da kazem ne uzimaj od seksane sa gamers (http://www.gamers.ba/profil/Seksanna/)
eto toliko od mene :D
Najsigurnije da sam sebi uzmes ako imas kreditnu, ili od nekih ko to prodaje uveliko, naprimjer neko iz kgb administracije, znam da je iGGi prije prodavao..

Post dobio aplauz od miire

ilee__ je napisao/la:
i mene je tako lik izradio prije nekoliko dana samo da kazem ne uzimaj od seksane sa gamers (http://www.gamers.ba/profil/Seksanna/)
eto toliko od mene :D
Alo bolan sta pricas ba ...Jesi ti normalan cuj ne uzimaj od @Seksanne pa majmune seksanna najpouzdaniji na cijelom g.ba botino jedna ......

BTW : Uzmi od seksanne on je najpouzdaniji a imao si temu kupoprodaja za ovo se dobija ban od sedam dana imas pravila pa procitaj ;)
come je napisao/la:
Alo bolan sta pricas ba ...Jesi ti normalan cuj ne uzimaj od @Seksanne pa majmune seksanna najpouzdaniji na cijelom g.ba botino jedna ......

BTW : Uzmi od seksanne on je najpouzdaniji a imao si temu kupoprodaja za ovo se dobija ban od sedam dana imas pravila pa procitaj ;)
pod prvo nemoj mi se tako obracat a pod drugo lik me izradio kontas nije mi dao steam vec 2 sedmice svaki dan govori sutra POENTA: NE UZIMAJTE STEAMOVE OD SEKSANNE !
ilee__ je napisao/la:
pod prvo nemoj mi se tako obracat a pod drugo lik me izradio kontas nije mi dao steam vec 2 sedmice svaki dan govori sutra POENTA: NE UZIMAJTE STEAMOVE OD SEKSANNE !
Cuj izradio te aj necu da se raspravljam a i admin je ovo trebao lockat jer ima on temu kupoprodaja svake sedmice mogao je pogledat ;)
Obrati se ti Goranu Seksani, i dogovori se sa njim.
Ovi sto ga hejtuju gtfo D
come je napisao/la:
Cuj izradio te aj necu da se raspravljam a i admin je ovo trebao lockat jer ima on temu kupoprodaja svake sedmice mogao je pogledat 
i mene je seksanna izradio tako da 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.