Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH - Albanija

1.078 pregleda · 60 odgovora · otvorena 07.06.2011. u 18:40

Prognoze, vaši komentari prije utakmice ?

~ Ja mislim da fakat, al fakat mozemo dobit Albance

Btw, pogledajte ovo od 0:58

http://www.source.ba/clanak/487868556819/sport/%C5%A0ta%20gra%C4%91ani%20o%C4%8Dekuju%20od%20ve%C4%8Dera%C5%A1nje%20utakmice-/?ref=tiker

HAHAHAHHA
Na Bosnu kvota 2 na Albaniju preko 5... Ajd valjda ce ih dobiti bilo bi bruka da izgubimo
KONiG je napisao/la:
Na Bosnu kvota 2 na Albaniju preko 5... Ajd valjda ce ih dobiti bilo bi bruka da izgubimo
Ma kakva kladionica bookire

Ako ubodemo bod bit ce drama xD
mand1 je napisao/la:
Ma kakva kladionica bookire

Ako ubodemo bod bit ce drama xD
pa to ti govorim, nest se ku**e protiv rumuna izgubismo ko djeca ocm..

ajd valjda nece sada biti tako,bar 1:0 da dobijemo
Ajmo Bosno, Bosno, ajmo Hercegovino 2x .. Nikad sama nisi ti, uvjek s tobom tu smo mi tvoje ceri i sinovi ..

Neutralan sam, ali vece sanse dajem Bosni, jer ipak je ona drzava u kojoj zivim. EDIIIN !
KONiG je napisao/la:
pa to ti govorim, nest se ku**e protiv rumuna izgubismo ko djeca ocm..

ajd valjda nece sada biti tako,bar 1:0 da dobijemo
Ma joj sve mi je to šuhveli nešto.
~ Al treba imat nade. :$
Kako vatreni navijaci na forumu, a niko otisao nije da gleda. Bosna je zasluzila da prodje, ali zgadi mi se zivot kad vidim da nazivate Albance siptarima, a one Rumune ciganima. Vi zasluzujete ban, kako bi vam bilo da vas ja nazivam Balijama? napaceni eHuligani
Medeni je napisao/la:
Kako vatreni navijaci na forumu, a niko otisao nije da gleda. Bosna je zasluzila da prodje, ali zgadi mi se zivot kad vidim da nazivate Albance siptarima, a one Rumune ciganima. Vi zasluzujete ban, kako bi vam bilo da vas ja nazivam Balijama? napaceni eHuligani
Maloprije si rekao da ne volis Bosnu ? rtd gtfo
Medeni je napisao/la:
Sta je siptaru ko je pojeo tuljumbe ?
Pa ja msm da msm da stvarno ako izgubimo od albanaca da neznamo fudblaa igrat ...................... NAJGORE ŠTO MI NIKO NE VJERUJE :D
Haaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrriiiiiiiiiisssssss

Bra'o mačko :] Opravdaj svoju ulogu !
Medunjanin baš maestralno. Svaka čaaaaaaaaast
d1n0_k1nG je napisao/la:
Imam neki feeling da ćemo večeras dobit Albance i to sa dva razlike :D

Sretno ZMAJEVI !!
haha bravo ja :D ajmoo bosnooo
Odlicna pobjeda ovo nam je trebalo i mnogo nam znaci

Svaka cast Zmajevi samo tako nastavite <3 9-)
Bravo Zmajevi pobjedili ste Albaniju. hehe
Svi su opet navijači,a protiv Rumuna je bilo : "NEĆU VIŠE NAVIJAT ZA BOSNU " i slično..
Sramite se : ]
Eto pobjeda .

Ja sa društvom kod mene evo gledali kada pade 1 go kada nismo kuću preokrenuli .

Maletić MAŠINA , on je novi Gatusso ! <3
_PrOTecToR je napisao/la:
Svi su opet navijači,a protiv Rumuna je bilo : "NEĆU VIŠE NAVIJAT ZA BOSNU " i slično..
Sramite se : ]
Čitam statuse na fb, za Bosnu se ne zivi, za Bosnu se umire, a protiv Rumunije im' psovali majke, mrtve i tako to (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.