Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ruminija-BiH

775 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.06.2011. u 18:29

Pozzz....

Veceras igra nasa repka protiv Rumuna vase prognoze?!

Bosna uzima 1:0,nadam se da ce navijanje biti prejako....

Eto sta vi mislite...

GL BiH!
Nadajmo se pobjedi
Iz x u 2.
10:0 za nas xD

Ma trebalo bi da pobjedimo, nezz... bilo bi pozeljno :D
iz dvice u dvicu (2/2)

@Soviet cuj bilo bi pozeljno gdje ti sine zivis u Rumuniji?
Rumuni će povesti na početku onda će Zmajevi vršit pritisak i na kraju će bit 14-1 za Zmayeve.
Iskreno mislim da će biti 1:1.Daj Bože da se prevarim i da pobijedimo .Sretno im večeras.
Al TK prenosi utakmicu :s I ona neka Mreza , TV1 ...
Nista hayat :S
Da pobjedimo aBd !
Treba misliti pozitivno i optimistično, uzdati se u naše igrače i trenera te im dati veliku podršku.
Zaslužili smo plasman na jedno veliko takmičenje i mišljenja sam da ga je jedino suspenzija mogla spasiti. Pošto je naša legenda i ljudska gromada, Ivica Osim, zajedno sa Komitetom za normalizaciju riješio problem, mišljenja sam da nas sad više ništa ne može zaustaviti (osim, je li, "više sile".
Uglavnom, da rezimiram, nadam se dobroj partiji naših "Zmajeva", pobjedi ili barem bodu protiv Rumuna i dokazivanja da i naša reprezentacija imam svoje mjesto pod suncem.
Bas sam htjeo da dignem ovu temu, ali evo ti je dize.
Ovako sto se tice nas navijaca i igraca, u euforiji smo prvi, sto kaze Barbarez, ali na terenu je nesto drugacije.
Mislim da ce utakmica da zavrsi rezultatom 1-1, ali nadam se da grijesim ( ipak je dosta i nerjesen rezultat ) , na kladionicama su Rumuni veliki favoriti, pa cemo da vidimo sve veceras
Nadam se da će pobijediti BiH
I <3 BiH

Nadam se pobjedi.
Do pobjede nadam se da ce Bosna pobijediti i da ce se cuti za nas tek u evropi a i u svijetu

http://www.youtube.com/watch?v=w8JiHQfE6PE
Naravno da se nadam pobjedi.Ali bit ce nezgodno,puno srece !

HAJMOOOO BOSNOOOO hajmoo HERCEGOVINOOOOOO ....

Ti si neboooo sto se plaviiii si si SUNCEEE sto se sjajiiiii plavo zutiii zutoooo plaviii nek se pjevaaaa nek se slaviiiii.. ....

BIH<3
Ma stavio sam preko 20km na Bosnu ne dobijel je**t ce je brat usta !
Nadam se da uzimamo. Bolji smo od Rumuna, pokazalo se to i u prosloj utakmici.. samo da ne primimo nesretni gol na pocetku.. valjda ce sve biti kako treba.. Naprijed Bosno !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.