Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomoc oko posla

149 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 18:36

Zdrao :)

Treba mi vise informacija, naime imam 17 godina i trebao bih sebi zaraditi neki sitan djeparac. Gdje i kako bih se mogao zaposliti, na 1-2 mjeseca. ako imate nekih informacija gdje bih mogao molim vas mi pomozite...

Unaprjed hvala
probaj na nekoj pumpi, granapu il tako nesto :d
Probat mozda kao neki ispomoc u sanku... Sanker.., ja cu to radit ove sezone u jednom restoranu...:)
Udri po autopraonicama :D
Mogućnost da se zaposlip na kraći rok je jedno 60%.
Traži negdje Auto praona, Neki fast food nešto..Znači nemaš veliku tražnju posla inace tako.A jos da ne govorimo o drzavnom stanju itd..Da radis na duzi period mnogo bi bilo lakse al jbg radi se o 3 mjeseca tako da..
pljuni u sake i sa nekim na gradjevinu mjesaj maltu ha ya
tako sam i ja radio dok sam isao jos u srednju pa da sebi zaradim preko raspusta,je***o jest al su pare najbolje vjeruj mi
ja sa starim isao u hrvatsku tak,jest da radis ko konj al preko 1000KM je bila plata tako da sam bio zadovoljan
Skači u žare za 2.30 KM, nema ništa isplativije.
reLo je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH :D
sjednes na bike, torbu na ledja i trazis limenke jedna limenka 0.30 KM nije tesko nimalo odneses tamo negdje iza merkatora ( nezz tacno, al je jedan moj jaran to radio ) i tamo ti oni pare dadnu, jest da izgledas ko cigan al nije toliko tesko
eldaR je napisao/la:
sjednes na bike, torbu na ledja i trazis limenke jedna limenka 0.30 KM nije tesko nimalo odneses tamo negdje iza merkatora ( nezz tacno, al je jedan moj jaran to radio ) i tamo ti oni pare dadnu, jest da izgledas ko cigan al nije toliko tesko
hahahahahahhahahah oplako sam hahahahaha. . . . jest da izgledas ko CIGAN ali nije tesko. . hahahahahahah
reLo je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=Y6OrljrpU00

:D
Pošto če ljeto,možda da pokušaš na nekom od sarajevskih bazena :D:D
mrkily je napisao/la:
hahahahahahhahahah oplako sam hahahahaha. . . . jest da izgledas ko CIGAN ali nije tesko. . hahahahahahah
HAHAHA Ne bi ja mogo nikako, jos plus nemam bile pa bi izgledo ko mrtvi cigan, al kad malo bolje pogledas koliko ima limenki na ovim nasim ulicama mozes fino zaradit, jos nemas određeno radno vrijeme
mrkily je napisao/la:
pa sta se smijes jel to sramota zaraditi novac na posten nacin?
Sramota je biti lopov,kradljivac etc..
Novac posteno zaraditi, pa makar i najogaviji posao raditi (samo da je posten) nije nikakva sramota..
eldaR je napisao/la:
sjednes na bike, torbu na ledja i trazis limenke jedna limenka 0.30 KM nije tesko nimalo odneses tamo negdje iza merkatora ( nezz tacno, al je jedan moj jaran to radio ) i tamo ti oni pare dadnu, jest da izgledas ko cigan al nije toliko tesko :)
Mozda nije tesko al ti za 100 km moras 333 limenke da skupis ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.