evo vrijeme je za rezime 
Sastanak je bio Španski trg
Početak ture počeo je u 9:10 jer sam ja kasnio xD
Ugl kada sam dosao vidio sam dvojicu na bajkovima i kada sam prisao upoznali smo se.
A to su bili:
rulF
i
Mephistopheles
Što se tiće g0rana ili sadasnjeg epic fail-a tj organizatora nije ga bilo.
Pošto niko nije bio ko zna put mislim ja sam znao ali mutno malo tata mi je govorio neke prečice i to pa sam pokusao ici sa njima pa samo se malo vozali po Đikovini xD
Ugl pitali smo jednog automehaničara i on nam je rekao gdje se nalazi Brkanovo brdo.
Uputili smo se, vozili smo se jedno sat vremena. Što se tiće kako smo vozili pa recimo da je bilo 70% guranje rukama a 30 % voznja bajkom, jer nisu nam bajkovi nešto a i kondicija je nedostajala. Došli smo na Brkanovo brdo vidjeli smo njemački bunker
. Došli smo do Brkanovog sela i osjetili smo neugodni miris prirode ali šta ćeš bolje i to nego smog grada.
I sada nam je slijedio najdrazi dio spustanje, bez pedalanja.
Ja i Mepf smo se spustali niz stranu sa punim kocnicama tj kocili smo ali posto nam kocnice nisu u izvrsnom stanju morali smo malo i nogom kociti.
Trebalo nam je tacno 20 minuta da se spustimo s brda do Balnovca, a nama je to proletilo kao da je bilo 5 min -.-'
Kada smo dosli do Balnovca morali smo sacekati Mepf-a tako da sam ja kocio i napravio policajku po 180stepeni i naravno tu je bio smijeh jer sta da kazem umalo nisam pao xD
Vozali smo se malo po rondou i otišli na kaficu/sokic u Basket kafić
Evo vam nekih slika

poredani
UZI ---------------- Mepf ------------------- rulF
http://imageshack.us/g/545/dsc00441v.jpg/
Ova zadnja slika pokazuje 20 min tj stoperica upalili smo je od vrha brda pa do balnovca

Sastanak je bio Španski trg
Početak ture počeo je u 9:10 jer sam ja kasnio xD
Ugl kada sam dosao vidio sam dvojicu na bajkovima i kada sam prisao upoznali smo se.
A to su bili:
rulF
i
Mephistopheles
Što se tiće g0rana ili sadasnjeg epic fail-a tj organizatora nije ga bilo.
Pošto niko nije bio ko zna put mislim ja sam znao ali mutno malo tata mi je govorio neke prečice i to pa sam pokusao ici sa njima pa samo se malo vozali po Đikovini xD
Ugl pitali smo jednog automehaničara i on nam je rekao gdje se nalazi Brkanovo brdo.
Uputili smo se, vozili smo se jedno sat vremena. Što se tiće kako smo vozili pa recimo da je bilo 70% guranje rukama a 30 % voznja bajkom, jer nisu nam bajkovi nešto a i kondicija je nedostajala. Došli smo na Brkanovo brdo vidjeli smo njemački bunker
. Došli smo do Brkanovog sela i osjetili smo neugodni miris prirode ali šta ćeš bolje i to nego smog grada. I sada nam je slijedio najdrazi dio spustanje, bez pedalanja.
Ja i Mepf smo se spustali niz stranu sa punim kocnicama tj kocili smo ali posto nam kocnice nisu u izvrsnom stanju morali smo malo i nogom kociti.
Trebalo nam je tacno 20 minuta da se spustimo s brda do Balnovca, a nama je to proletilo kao da je bilo 5 min -.-'
Kada smo dosli do Balnovca morali smo sacekati Mepf-a tako da sam ja kocio i napravio policajku po 180stepeni i naravno tu je bio smijeh jer sta da kazem umalo nisam pao xD
Vozali smo se malo po rondou i otišli na kaficu/sokic u Basket kafić
Evo vam nekih slika

poredani
UZI ---------------- Mepf ------------------- rulF
http://imageshack.us/g/545/dsc00441v.jpg/
Ova zadnja slika pokazuje 20 min tj stoperica upalili smo je od vrha brda pa do balnovca

:D:D