Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW private kao original

142 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.06.2011. u 10:13

Caos, navukao sam se skoro na WoW, pa me interesuje da li postoji neki privatni server za kataklizmu, ali da je isti leleving kao na originalu.. znaci da ti isto vremena treba da dodjes do 80/85 lvl.

ako ne postoji za cata, onda zza WOTLK samo mi dajte neki tutorial kako da downgrade-ujem kataklizmu.
spermik 1.0 server najbolji od svih. Nema buggova i ti sranja znaci jednostavno najjace nesto

http://wow.spermik.eu/

WOTLK. najavili su cataclysm
Molten WoW.

Najjači privatni WOTLK server(vidi se po queue). Serveri su većinom puni i to skoro svi serveri po 3750 ljudi. Imaš na Features koliko bugova su popravili. Uskoro prelazi na cataclysm!
Cuo sam za molten..... a kad se prebacuju... u svakom sl. taman da na ovom serveru nabudzim ovog mog svestenika na lvl 85 xD
Nema ,

Ne postoji ti server da se lvlas ito kao na orginalu , mozda postoji ali ti je sve to ubagovanu itemi, spellovi , talenti sve , bolje ti je nadji server gdje ima malo bugova i igraj a ne da se patis sa lvlanjem i kad se izlvlas da ti je pola toga ubagovano.
dYi je napisao/la:
Nema ,

Ne postoji ti server da se lvlas ito kao na orginalu , mozda postoji ali ti je sve to ubagovanu itemi, spellovi , talenti sve , bolje ti je nadji server gdje ima malo bugova i igraj a ne da se patis sa lvlanjem i kad se izlvlas da ti je pola toga ubagovano.
a u cemu je fora kad dodjem do 80/85 .. meni je zanimljivo da dodjem do 85 pa menjam/ pravim dugog lika...
luka9x je napisao/la:
a u cemu je fora kad dodjem do 80/85 .. meni je zanimljivo da dodjem do 85 pa menjam/ pravim dugog lika...
Pa ako ti je to fora nemoj ni igrati , igrica pocinje kad dosegens maximalni nivo tj . u kataklizmi 85lvl ,a u wotlku 80lvl.PvP ili PvE nabijas gear ili oboje.
Evo ima bas dobar server Virgin WoW sve do 85 lvl
cataclysm je

http://www.virginwow.com/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.