Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW top players

338 pregleda · 22 odgovora · otvorena 11.07.2011. u 00:22

Zanima me cisto onako informativno a i zato sto igram spomenutu igru,ko su najbolji igraci na svijetu.To vrijedi za svaku klasu u igrici odnosno koji je njihov najbolji predstavnik ovo vrijedi za PvP.
Diskusija je otvorena uz mogucnost "zarade" aplauza. :p
Igram' WoWa i sada al' više meni nije ko prije dok je bio TBC taj rank igraca je bio aktuelan a sada nešto više manje ili ranije npr kungen - PVE Bog [tobejarabi] ili Hobbs pally class.

Ali' sada il ja toliko nisam u toku il je to bar meni opalo koliko toliko 

PusaB0k
Kungen se samo malo vise, samo malo vise ku**i od ostalih, mojne njega spominjat, a ionako pita za PvP 

Rogue - Kalimist, nema boljeg po mom misljenju 
Priest - Hydra, vala na njega bi zivot dao da ce me svaku arenu ishilat 

To je od mene, sto je vrijedno bilo i jest pomenuti 

edit: Uh uh, a kako da zaboravim najboljeg paladina ikad na svijetu, koji ima pravo da ku**i !

ATHENE, bog otac  cao cao 
http://hydramist.tv/movies/
Hydra - Priest Disco
Pogledaj njegove clipove, nista posebno addona pm nego samo pure skill. To se vidi na njegovom rejtingu
Naravno sam po sebi najbolji ne postoji, teamplay majka.

Reckful trenutno jedan od najboljih rogova, sto pokazuje njegov rejting ingame a Boga mi i kod ostali igraca.

btw
Mnogo raje se lozi na Swifty, ali iskreno nije nista posebno i mislim da nije ni blizu titule najboljih igraca PVPa.
Dosta duela je sprdancija, bar meni tako izgleda i da nije 100% giveaway!
Isto tako sam cuo, da je se pojavio na nekom eventu i dobio po guzici od nekih kineza sta vec 

A kad smo kod PVP, DREAM Paragon & Method ekipa iz mejn grupe.

Veceras je Paragon imao Raggya na 3-4% a Method na 10%, nisam siguran da je bilo boljih pokusaja ali u svakom slucaju /salute.

A da se i ja pohvalim > PVE
http://www.wowprogress.com/character/eu/sylvanas/Caturix
Realm: (mage: 17)
Mogu se dici maximalno 3 pozicije kada bi wand zamenio, imam dovoljno VP ali cekam tier hands =D
Inace, H: Shannox 3rd on Realm i H: Lord Ryholith na 29%

:D

Post dobio aplauz od Wertu

jel vas j**o pvp 
VEX je napisao/la:
Kungen se samo malo vise, samo malo vise ku**i od ostalih, mojne njega spominjat, a ionako pita za PvP 

Rogue - Kalimist, nema boljeg po mom misljenju 
Priest - Hydra, vala na njega bi zivot dao da ce me svaku arenu ishilat 

To je od mene, sto je vrijedno bilo i jest pomenuti 

edit: Uh uh, a kako da zaboravim najboljeg paladina ikad na svijetu, koji ima pravo da ku**i !

ATHENE, bog otac  cao cao 
Gledao sam i Mercadera udara bas,Vane stfu ! 
Najjaci rogue je yassa 
FizzKhalifa je napisao/la:
Najjaci rogue je yassa 
Yassa igra huntera, a siguran sam da je medju prva 3 najbolja huntera na realmu PVE. "Na recount je prwi" 

A sto se tice Klinde nisam siguran da li jos aktivno igra PVP jer na njegovom youtube channelu 4 meseca nije bilo novih videa, a isto tako slabo ko ga pominje na arenajunkies =D

A sinoc sam se sijetio Orangemarmalade najjaci mage ikada =P
http://www.youtube.com/watch?v=Gy8UZR72o9c dok trenutno Venruki je topmage i naravno lock Snutz  
Nikola je napisao/la:
Yassa igra huntera, a siguran sam da je medju prva 3 najbolja huntera na realmu PVE. "Na recount je prwi" 

A sto se tice Klinde nisam siguran da li jos aktivno igra PVP jer na njegovom youtube channelu 4 meseca nije bilo novih videa, a isto tako slabo ko ga pominje na arenajunkies =D

A sinoc sam se sijetio Orangemarmalade najjaci mage ikada =P
http://www.youtube.com/watch?v=Gy8UZR72o9c dok trenutno Venruki je topmage i naravno lock Snutz  
Sjećam se kad sam igrao duel protiv yasse, on hunter, ja warlock/warrior (davno bilo). I krenem ja njega udarat i padne on. Ja se počeo radovat, ubio sam Yassu nije mi ni 5k hp skinuo. Kad lik ustade i ubi me za 3 sekunde, on iskoristio feign death. Smijao sam se sam sebi kol'ko sam glup 
Jel to Kungen presto igrat? 
Vanilla WoW:

Najbolji igrači:
Pat - tauren warrior - mnogo moviea i svoje pokazao na najbolji način, samo na warcraft movies pogledajte pat warriora
Laintime - undead warrior iz koreje - isto jedan od boljih warriora u vanilli
Kishkumen - undead rogue - naked ubija ljude, sa worn daggerima i na najbolji mogući način predstavlja igru. Njegove videoe možete naći pod imenom "World of Roguecraft"
Grim - undead rogue - svoje video predstavio preko "Grim Total Annihilation" koje možete vidjeti na youtubeu
Corrupt - undead rogue - koreja - svoje videoe predstavio na google videos, samo ukucate na google " video google" i otvorite tab i ukucate poznati njegov video "Corrupt nightmare X"
Zalgardis - human paladin - old school paladin kad nije bilo crusader strikea i sličnih spellova, ownao je mnoštvo ljudi i njegove video možete vidjeti pod "Zalgardis" na youtubeu i warcraft movies
Drakedog - undead warlock - koreja - najpoznatiji i jedan od boljih warlocka koji je napravio tonu videa i na youtubeu i na warcraft movies. Njegove moviese možete gledati pod "Drakedog 1,2,3,4,5,6,7,8,9". Takodjer spada u Tbc i wotlk.
Vurtne - undead mage - švedska - jedan od najpoznatijih mageva koji je napravio video ikad. Njegov gameplay i na svaki mogući način je definisan. Njegove videoe možete gledati pod "Vurtne" na youtubeu i na warcraftmovies.
Shadowninja - human rogue - Tarren Mill - mnoštvo minijaturnih videa kako igra i kako pokazuje se na bolji način.
Swifty - night elf warrior - njegove videoe iz svake expanzije možete gledati pod "Swifty warrior". Svaku expanziju predstavi, definiše i na najbolji način dočara PvP.

TBC

Najbolji igrači:

Cherez - night elf hunter - najbolji hunter ikad u tbcu proglašen, sa arena ratinzima do 2500. Njegove videoe možete gledati pod "Cherez" na warcraft movies. Inače su arena orijentisani.
Neilyo - undead rogue - najbolji rogue na svijetu sa ratinzima do 3000 u wotlku/cataclysm.Njegove video možete gledati po warcraft movies "Neilyo"
Wutlol - undead rogue - rogue koji se proslavio do nedavno. Kopija spammanja cdova ali overall je dobar editing. Videoe možete gledati pod "Wutlol" na yotubeu.
Trig - undead mage - jedan od pravo jakih mageva koji se proslavio. Njegove videoe možete gledati na warcraft movies ili youtube pod "Trig mage"
Athene - human paladin - najpoznatiji paladin koji je pravio live streamove isto named "Merciless Gladiator Athene". Pogledajte njegove videoe pod "Athene" na wcm.
Flyn - undead mage - igrao sa hydrom i kalimistom. Njegove videoe isto možete pogledati pod "Flyn"
Another - undead mage - njegove videoe isto možete pogledati. Nećete se pokajati pod "Another". Takodjer je imao Death Knighta u Wotlku pod "Anotherx".

Wotlk

Najbolji igrači:

Klinda - warrior. Njegove videoe možete gledati pod "Klinda" na warcraft movies.
Zvenn - undead mage - Balnazzar (horde) - njegove videoe možete gledati pod "Zvenn" na wcm.
Bebep - undead mage - rusija (ili vam ga VEVER) - njegove movie možete gledati koje preporučujem pod najboljim movima ikad editovanim.
Kenwood - undead warlock - rusija (isto igrao sa VEVEROM) - njegove videoe možete gledati na youtube pod nazivom "Kenwoodpart1 ili Kenwood part1, Kenwood part2"
Hydra - najbolji priest na svijetu. Možete gledati videoe pod "Hydra".
Kalimist - jedan od najboljih roguea na svijetu. Njegove videoe iz TBCa i Wotlka možete gledati pod "Kalimist".
Gameking - najbolji mage sa najboljim reflexima. Njegove videoe možete gledati pod "Gameking" na wcm i youtubeu.

Ako se sjetim još nekog, biće edit jer sam gledao tonu videa.

Post dobio aplauz od Wertu

SAJDER je napisao/la:
Vanilla WoW:

Najbolji igrači:
Pat - tauren warrior - mnogo moviea i svoje pokazao na najbolji način, samo na warcraft movies pogledajte pat warriora
Kishkumen - undead rogue - naked ubija ljude, sa worn daggerima i na najbolji mogući način predstavlja igru. Njegove videoe možete naći pod imenom "World of Roguecraft"
Grim - undead rogue - svoje video predstavio preko "Grim Total Annihilation" koje možete vidjeti na youtubeu
Corrupt - undead rogue - koreja - svoje videoe predstavio na google videos, samo ukucate na google " video google" i otvorite tab i ukucate poznati njegov video "Corrupt nightmare X"
Zalgardis - human paladin - old school paladin kad nije bilo crusader strikea i sličnih spellova, ownao je mnoštvo ljudi i njegove video možete vidjeti pod "Zalgardis" na youtubeu i warcraft movies
Drakedog - undead warlock - koreja - najpoznatiji i jedan od boljih warlocka koji je napravio tonu videa i na youtubeu i na warcraft movies. Njegove moviese možete gledati pod "Drakedog 1,2,3,4,5,6,7,8,9". Takodjer spada u Tbc i wotlk.
Vurtne - undead mage - švedska - jedan od najpoznatijih mageva koji je napravio video ikad. Njegov gameplay i na svaki mogući način je definisan. Njegove videoe možete gledati pod "Vurtne" na youtubeu i na warcraftmovies.
Shadowninja - human rogue - Tarren Mill - mnoštvo minijaturnih videa kako igra i kako pokazuje se na bolji način.
Swifty - night elf warrior - njegove videoe iz svake expanzije možete gledati pod "Swifty warrior". Svaku expanziju predstavi, definiše i na najbolji način dočara PvP.

TBC

Najbolji igrači:

Cherez - night elf hunter - najbolji hunter ikad u tbcu proglašen, sa arena ratinzima do 2500. Njegove videoe možete gledati pod "Cherez" na warcraft movies. Inače su arena orijentisani.
Neilyo - undead rogue - najbolji rogue na svijetu sa ratinzima do 3000 u wotlku/cataclysm.Njegove video možete gledati po warcraft movies "Neilyo"
Wutlol - undead rogue - rogue koji se proslavio do nedavno. Kopija spammanja cdova ali overall je dobar editing. Videoe možete gledati pod "Wutlol" na yotubeu.
Trig - undead mage - jedan od pravo jakih mageva koji se proslavio. Njegove videoe možete gledati na warcraft movies ili youtube pod "Trig mage"
Athene - human paladin - najpoznatiji paladin koji je pravio live streamove isto named "Merciless Gladiator Athene". Pogledajte njegove videoe pod "Athene" na wcm.
Flyn - undead mage - igrao sa hydrom i kalimistom. Njegove videoe isto možete pogledati pod "Flyn"
Another - undead mage - njegove videoe isto možete pogledati. Nećete se pokajati pod "Another". Takodjer je imao Death Knighta u Wotlku pod "Anotherx".

Wotlk

Najbolji igrači:

Klinda - warrior. Njegove videoe možete gledati pod "Klinda" na warcraft movies.
Zvenn - undead mage - Balnazzar (horde) - njegove videoe možete gledati pod "Zvenn" na wcm.
Bebep - undead mage - rusija (ili vam ga VEVER) - njegove movie možete gledati koje preporučujem pod najboljim movima ikad editovanim.
Kenwood - undead warlock - rusija (isto igrao sa VEVEROM) - njegove videoe možete gledati na youtube pod nazivom "Kenwoodpart1 ili Kenwood part1, Kenwood part2"
Kalimist - jedan od najboljih roguea na svijetu. Njegove videoe iz TBCa i Wotlka možete gledati pod "Kalimist".
Gameking - najbolji mage sa najboljim reflexima. Njegove videoe možete gledati pod "Gameking" na wcm i youtubeu.

Sta je sa Athene ? 
Ne razumijem se baš u to ali znam ovog Neilyo-a .

Znam ga sa SK gaminga dopisivali smo se .

I znam da je prodavao te neke rogue šta ja znam accove .

I čuo sam da je jedan od najboljih na svijetu . 
SAJDER je napisao/la:
Vanilla WoW:

Najbolji igrači:

TBC

Najbolji igrači:

Wotlk

Najbolji igrači:

qme imali igdje neki pro Druid 

posto ja pretezno igram tu classu pa me zanima cisto 8-)
ShOoRtY je napisao/la:
qme imali igdje neki pro Druid :D

posto ja pretezno igram tu classu pa me zanima cisto 9-)
Druid movies

ja iskreno preporučujem Snookiea =D

@Wertu: naveo sam :D:D
SAJDER je napisao/la:
Druid movies

ja iskreno preporučujem Snookiea =D

@Wertu: naveo sam :D
Znam da jesi,vec se pitam jel igra jos uvijek,posto nisam vidio neki noviji movie.
Wertu je napisao/la:
Znam da jesi,vec se pitam jel igra jos uvijek,posto nisam vidio neki noviji movie.
Koliko znam nolajfa League of Legends, a wow moguce inactive:)
Nikola je napisao/la:
Koliko znam nolajfa League of Legends, a wow moguce inactive:)
Ja samo znam da se pojavio na startu Cataclysma kada je prvi dingao, za ostalo nemam pojma.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.