Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wow Pomoc

75 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.07.2011. u 22:08

eee zz momcovi :D konacno sam dobio Prokleti wow od rodjaka bla bla bla dobio sam verziju 3.3.5a e sad volio bih ovu kataklizmu ali dali se to moze skinut i koristit pa kad zavrsim npr da vratim na 3.3.5a i da se vratim ja jedan server tj da mijenjam stalno dva relma? ako moze molim vas objasnite detaljnije posto sam po prirodi talentovan :D hahahaha pa eto ako moze pomoc

Hvala Unaprijed !!
Jedino mislim da mozes kopirati taj wow u drugi folder , mislim da mora bit' na drugom discu , ali nisam siguran , neka me isprave ako se varam . I onda ostavis taj wow 3.3.5a tu , a ovaj drugi upgradujes na cata . Druga stvar , mislim da je glupost mijenjati realmove , ne znam sta je poenta svega toga . Radije igraj na moltenu , lvluj , kad dodje cata bit' ce ti lakse i sve . /cheers

EDIT : Ako mislis igrati na retailu , moras instalirati cata . Ako te jos nesto zanima , pitaj .
Ne skidaj to sranje ako za Boga znas.
Ogadice ti igricu, zivio BC <3
ako hoces Cataclismu samo upali launcher i sa 3.3.5a ce ti se samo uploadovati na 4.2.0

a da se vratis sa Cate na neki dole server moras brisati neke fajlove pa repair itd ali to ti je komplikovano bruku

zato bolje kao sto ti momak gore kaze igraj na Moltenu oni su 3.3.5a i kad se uploadaju na Catu izbacit ce ti guide i sve 9-)
Moze ,

~Moze ali su ti to komplikacije bolje ti je nemoj to raditi ili koristi jedno ili drugo ja ti to ne bi preporucio ali et

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.