Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW Cataclysm Problem

85 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.07.2011. u 16:03

Dobar dan dobri ljudi

Imam problem sa WoW Cataclysmom i evo u cemu je stvar

Znaci zbavim ja WoW i sve ostale expanzije sto idu uz to i updateam do zadnjeg petcha tj 4.2. i sad odem i napravim account trial 10 dana da vidim kakvo je to posto kontam igrati retail

i sad udjem ja i sve mi je normala loading screen Deathwing gore pise WoW Cataclysm sve ok ali kad hocu da napravim Worgena ili Goblina neda mi pise "requies Cataclysm" a kad primaknem na Death Knight classu pise "requies Wrath of the Lich King"

sad ja nekontam sve mi je Cata a neda mi da napravim Worgena ili Goblina i ako neko zna u cemu je stos neka mi kaze

dali je to sto igram trial ili nesto drugo ja nezz :S
svejedno nemoze lvl vise od 20 ako je trial...
mani se wowa ako mozes ak nemozes JBG :|
Armins je napisao/la:
svejedno nemoze lvl vise od 20 ako je trial...
mani se wowa ako mozes ak nemozes JBG :|
ak ne možeš, igraj RIFTA ko svi normalni ljudi :D

@topic

Što se tiče toga, pare u ruke, uplatiš sebi 1 mjesec (nije skupo kreditnom do 20km) ili eventualno u prvi game shop i kupi sebi gamecard (dopunu za wow). Ako si iz sarajeva, imaš u mediamarketu (kod bosmala) ili odeš u com trade kod alte. Imaš još tona game shopova u gradu, blizu umjetničke i sl. ili jednostavno ako ti prijatelj ima kreditnu, daš mu pare i uzme ti World of Warcraft Game Card
Ako se ne varam, kad igras sa Trial Acc smiješ samo rasu i klase iz Classica (mozda i BC)
r0se je napisao/la:
Ako se ne varam, kad igras sa Trial Acc smiješ samo rasu i klase iz Classica (mozda i BC)
da imas i sa Classica i sa TBC-a samo nemoze Worgene i Gobline + Death Knight Classu jer mu trazi WotLK 8-)
Pozdrav.. Imam problem sa cataclysm igram na moltenu sve sam lepo skinuo wow... Ali kad napravim worgena i cim krenem da igram sa njim prekine mi wow... Ili na nekim drugim mestima gde sam imam problem prekine mi ... Ne znam sta da radim... Ako neko zna pomagajte :P

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

wiwax je napisao/la:
Pozdrav.. Imam problem sa cataclysm igram na moltenu sve sam lepo skinuo wow... Ali kad napravim worgena i cim krenem da igram sa njim prekine mi wow... Ili na nekim drugim mestima gde sam imam problem prekine mi ... Ne znam sta da radim... Ako neko zna pomagajte :P
Za Catu je izasao update na 4.0.6 ,pogledaj kakva je tvoja verzija...

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.