Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PSN: Besplatne igrice i drugo

246 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.06.2011. u 08:51

Poz raja

Znaci od danas(tj. tek sam danas primjetio) mozete skinuti 2 igre od 5 potpuno besplatno. To je dio PS Welcome back programa.
Igre su ove:

1. Dead Nation
Gamespot link

Youtube gameplay

2. inFamous

Gamespot link

Youtube gameplay

3. Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Gamespot link

Youtube gameplay

4. LittleBigPlanet
Gamespot link

Youtube gameplay

5. Wipeout HD Fury
Gamespot link

Youtube gameplay

Osim ovih igara, dobivate i PS Plus na 1 mjesec i time dobivate jos besplatnih igara iz PS Plus store(Burnout Paradise itd.)

Ako nikada nista niste skidali sa PSN-a, nije vazno opet mozete ovo skinuti. Samo je bitno da je vas acc napravljen prije pada PSN-a.

Detaljnije ovdje.
je**š to kad je meni otišao joystick :(, ima mozda kod vas negdje uzeti ?
proph37 je napisao/la:
je**š to kad je meni otišao joystick :(, ima mozda kod vas negdje uzeti ?
trazi na pik.ba :P
@ontopic
Veoma dobra tema bas sam konto PS3 mada sam se predomislio uzecu XBOX 360 ;)
Samo me interesuje jedna stvar mogu uzeti 2 igre ukupno ili 2 po acc-u ili kako. Mislim imam ja jedan to su dvije igre i ima brat jesul to jos dvije djabe ili ne?btw hvala na obavjestenju nisam znao da je store back .
__GaMeR__ je napisao/la:
Samo me interesuje jedna stvar mogu uzeti 2 igre ukupno ili 2 po acc-u ili kako. Mislim imam ja jedan to su dvije igre i ima brat jesul to jos dvije djabe ili ne?btw hvala na obavjestenju nisam znao da je store back .
Trazio sam i ja odgovor na to i ne moze, imam japanski, engleski, americki i hrvatski acc.
proph37 je napisao/la:
je**š to kad je meni otišao joystick , ima mozda kod vas negdje uzeti ?
Vidi u imtec-u!

Imam neki feeling da sam tamo vidio da prodaju PS3 320 GB slim, pa onda je velika vjerovatnoca da imaju i joystick...gledao sam u BBI centru u prizemlju dole u imtecu.
Cuo sam za ovo skoro, al receno mi je da ce se igre moci igrat samo nekoliko dana...?
Big_BosSna je napisao/la:
Cuo sam za ovo skoro, al receno mi je da ce se igre moci igrat samo nekoliko dana...?
Od ovih 5 koje 2 skines su zauvijek tvoje, a ima u PS plus "kategoriji" nekih koje su samo mjesec dana
Big_BosSna je napisao/la:
Cool
Idemo skidat Infamous i LittelBig planet
I ja cu te 2.

Little big planet na 87%.
sada zalim sto nemam PS3 zbog INfamous-a i Little Big Planet-a :(
Planirao sam da uzmem yojstick ili kako vec i uzet cu ga.

Ako neko zna gdje ima kupiti neka kaze ali necu polovan hocu nov
NexT_T1 je napisao/la:
Vidi u imtec-u!

Imam neki feeling da sam tamo vidio da prodaju PS3 320 GB slim, pa onda je velika vjerovatnoca da imaju i joystick...gledao sam u BBI centru u prizemlju dole u imtecu.
fuck ne pricamo o istome ja kontam da pricate za PSP :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.