Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PSN jos uvijek neradi?

138 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.05.2011. u 10:11

Otkako je napadnut hackerim Play station network nisam se mogao logovati sa svojim PS3. Iako sada sony govori da je proradio svuda po svijetu ja se jos uvijek ne mogu logovati, isti error 80710A06 dobivam sto znaci da je PSN iskljucen. Samo me interesuje da li i drugi gameri u Bosni dobivaju isti error 80710A06 sto bi znacilo da za nas region jos uvijek nisu ukljucili PSN ili je to samo do mog PS3.

Hvala unaprijed
Pa, koliko znam, PSN ne radi već duže vrijeme, a uskoro neće ni proraditi. Samo pazi, svi tvoji podaci su pokradeni ;)
evo razloga zasto necu kupit ps3 nego xbox 360
Radi, store je offline jos uvijek, bit ce online do kraja maja. I moci ces birati 2 igre 4 free da uzmes kad se vrati store. ^^
Meni radi sve.

Probaj instalirati onaj update ako vec nisi.
Radi skini novi firmware i onda dobijes mail promjenis pw i mozes se konektovat.
Meni ne radi a skino sam najnoviji firmware 3.61. i promijenio password preko kompjutera (posto nisam mogo uopste da se spojim preko playstationa 3)

Javlja mi gresku 80710A06 sto je nidje veze jer ta greska znaci da ne radi psn (da su oboreni serveri) a serveri podignuti ima 15 dana. Nista mi nije jasno. Najgore je necu da mijenjam korisnicko ime jer sam poceo igrat Master League online na novom sokeru i sve cu izgubit ako kreiram novo (iako sam i to probo i ni to mi ne da, istu gresku javlja)
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
evo razloga zasto necu kupit ps3 nego xbox 360
Kakve veze ima to kad ces ionako najvjerojatnije igrati samo offline, sto zbog placanja WLivea sto zbog pirata.

Ajd˙ bar cu dobiti 2 igrice.
Ima li iko ovdje da je igrao na PSNu nakon ovog hacka a da zivi u BIH ili Hrvatskoj?

Dakle prikljucivao se na psn i igrao igrica preko networka nakon 10og maja recimo?
Adi5 je napisao/la:
Ima li iko ovdje da je igrao na PSNu nakon ovog hacka a da zivi u BIH ili Hrvatskoj?

Dakle prikljucivao se na psn i igrao igrica preko networka nakon 10og maja recimo?
Et ja sad ugasio ps3 igrao GTA IV online.
E do mene je onda al ne znam koji mu je k.... Il mi javlja onu A6 gresku ili 80710092 koja isto vezana za pad servera (bar tako na internetu pisu). Fora je sto ja uradim onaj internet connection test i prodje sve do psna (dakle spoji se na net). Jedino sto mi pada napamet je da sam prije hacka igro na piratskom foru psna cex dex se zove ja mislim. Skines ga i onda mores igrat iako imas piratske igre. Al u medjuvremenu sam instaliro novi firmware tako da vise nema cex dexa plus mi je soker orginal igrica. Probo se spajat kroz igricu opet nece. A browser u playstationu radi. Imal iko ideju sta bi moglo bit i kako da popravim?
PSN radi ali ne radi market a kada i on proradi onda nas očekuje par igara za DŽ..
pogledajte čitavu listu koje igre će se moći skinuti:
http://www.bhgamer.org/index.php?option=com_content&view=article&id=203:odtete-zbog-psn-offline-a-&catid=45:ps&Itemid=426

ok ponuda....
a što se tiče tvog problema, jel ti dosla potvrda na e-mail kada si mijenjao password?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.