Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Playstation 3 na Malti?

109 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.06.2011. u 12:38

Interesuje me da li mozda negdje na Malti-Otoci ima Playstation 3 za igrati? Sef me zamolio da se raspitam malo kakva je situacija.. znaci to je okrug Stasneta, Bosmala, stometarke...
U slucaju da nema nigdje, a zainteresovanost je velika, on je mislio otvoriti tako nesto.. recimo dvije plejke 3 u sklopu jednog lokala (nebitno kojeg :D)

I slobodno navedite kako bi vi zeljeli da to izgleda, kakve cijene bi trebale biti.. i slicno, hvala :D
Hmm ja ti zivim u Hrasnom blizu robota pa bi ti se mogao raspitati malo ako zelis.. imas me na raspolaganju

Koliko ja znam ima na otoci jedna radnja gdje mozes ps3 igrati, ona je u sklopu cd shopa odnosno radnja gdje kupujes igrice.

Imas didaktu/stasnet radnju u kojoj se obicno lanovi igraju ali na kompovima ... nisam siguran da li imaju ps3

Ovo za cijene ti i ne znam bas puno ali ako zelis da ti je radnja profesionalna nemoj bas da ga spustas na 2 marke po satu... ipak ne zelis da ti svakakvi papci dolaze

Sve u svemu tu sam u Hrasnom pa ako te nesto zanima samo javi
Imas na otoci kod prve pijace , prekoputa zlatare , CD shop i tu se moze igrati plejka 3 , cini mi se 3 KM sat

@ duckz

Nisam citao tvoj post do kraja , vidio sam samo da si napisao da ima u stasnetu / didakti
@ slwr / waxon

Pa sta sam ja rekao molim vas
DuckZz je napisao/la:
@ slwr / waxon

Pa sta sam ja rekao molim vas ;D
ima ps3 kod deftera
Na Otoci kod pijace, u sklopu sa shopom za PS odmah sa lijeve strane prije ulaska u samu pijacu.
Dobro, hvala svima na odgovorima... sad me interesuje samo kolika bi bila zainteresovanost? isplatil se otvarati tako nesto?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.