Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupnja PS3 orginal igara

126 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.07.2011. u 20:22

Pozdrav ljudi.

imam pitanje u vezi PS3 igara. Znam da je vec sigurno bilo dosta pitanja oko toga ali ako je moguce da mi netko pojasni u vezi sledeceg. Gdje vi uzimate orginal igrice? Sve pisu da narucuju sa neta ali eto ja sam probao sa Amazona i pise da ljudi ne saljo ovamo. Znam da nesto pogresno cinim ali eto ja vas molim da pojasnite sa kojeg vi online shopa uzimate. Zivim u Tuzli i pokusao sam na par mjesta da nadem orginale ali vecinom su polovne igre za koji mnogi lazu da su orginali.

Drugo, ima neki tip nasao sam na netu zove se Andrej i valjda je u Banja Luci, navodno on moze da naruci orginale. Da li je sigurno kod njega uzeti? Evo link dole:

http://sites.google.com/site/ps3zoneclub/

Hvala unaprijed!
Kakav Andrej, ako ga ne znas licno, niposto.
Sta znas sta se krije s druge strane ekrana!
Ja sam PES 2011 za PC kupio preko ShopTo. Firma je u Engleskoj, takodjer prodaju i PS3 igre.
Postarina te izadje oko 5KM ja mislim, dodje ti u roku od 7 dana.
@TRANEONE

Neznam ga, vidio sam mu link na facebooku pa tako dosao do te stranice. Mozda je bolje da ga zaobidem i normalno narucim igru negdje online.

@n0ob_king

Znam njega, Amir. Probao sam i rekao je da moze naruciti. Dosao sam poslije par dana i igru mi je dao u bijelom papiru kaze tako mu iz Amazona poslali. Mene nece niko pravit budalom, vidi se da je polovnu negdje maznuo i meni hoce poturit za 85KM.

@iMZ
Probao sam vec u algoritmu, rekli su mi da ne salju za Bosnu i Hercegovinu.

@Saydiac
Aha, znaci stvarno se moze naruciti i dodje. Ma meni nije bitno koliko je samo da mogu kupit. Jeli primaju VISA Electron?

Cuo sam da je dobar Shopto.net i game.co.uk.
Probacu na njima pa da vidim hocel prihvatit.

Hvala puno ljudi na odgovorima.
uhuhu malo kasnim, ali znam tog Andreja jer sam i ja iz Banja Luke. Slobodno naruči od njega, ja nisam imao nikakvih problema. A i na pik.ba imaš dovoljno ps3 radnji sa originalnim igrama. Enjoy :)
Super mjesto za kupovanje igara ti je Zavvi ( dva v, ne w ), to je trgovina u Britaniji, igra se ceka oko 7 dana, postarina je max. 50 kn, a igre su oko 150 kn ( u funtama ), a sa popustom jos manje, dostavljaju po cijeloj Europi, meni su dostavili u Hrvatsku tako da ce i tebi sigurno uspjeti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.