Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PS3] Igre i Online

115 pregleda · 6 odgovora · otvorena 08.08.2011. u 22:39

Pozdrav !
Uzeo sebi ps3 imam org igru Resistance Fall of Man i sad ps3 je cipovan imam dosta igara na ext.hdd ali mislio sam prec na online i da se reg na PSN . Eh citao sam nesto da nije dostupno kod nas pa moram US birat i tako nesto . Ako biste bili voljni ostavit svoj User ID sa PSN da vas mogu dodat poslije da pucamo nesto . I da cuo sam za ovu stranicu http://www.shopto.net/ , sta vi mislite da li ce mi igra doci na adresu odn jeli povjerljivo ovo ?

I da imam ADSL da li ce lagat , i mogul se spojit ? Paket 2
Kad cipujes svoj PS3 ne mozes igrati 0nline igre nikako, znaci svaka igra, svaki CD mora biti orginal tj. kupljen u nekoj radnji.
Ako je isto kao na Xbox-u onda mozes igrat online ali ce te banovati i nikada vise nemozes igrati online.
Ne razumijete ! Ja zelim na svom ps3 ukloniti HACK tako da mogu igrati online jer ce me banat ako krenem sam hakovanom cosnsolom igrat ! Znaci to me zanima , ocel lagat i jel sigurna ova stranica ?
Aldin je napisao/la:
Ne razumijete ! Ja zelim na svom ps3 ukloniti HACK tako da mogu igrati online jer ce me banat ako krenem sam hakovanom cosnsolom igrat ! Znaci to me zanima , ocel lagat i jel sigurna ova stranica ?
pa onda samo ubacis neki CD org i uradis upgrade Firmware i to je to regas se na PSN i furas
Evo ako neko igra Black Ops ,GTA IV ili PES 2010 (uskoro i 2011) evo mog PSNa:

jigsaw22j

pa me dodajte
evo ja trazim black ops,ako ima neko da mjenja,a sto se tice gta igrao sam ali me nervira pomalo hehe..cekam pes12,mw,i bbc3..peace

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.