Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS3 cijenovni rang i spajanje PS3 na LCD monitor

102 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.08.2011. u 01:31

e ovako Hocu kupiti PS3 za nekih 500KM(original ne polovan neplaniram ni hackovati ga) gdje mogu kupiti.

Isto tako hocu tu plejku da spojim na LCD monitor koji nema DVI pa ako moze neko da objasni sta bi mi sve trebalo za spajanje sto se tice kablova..

Hvala Unaprijed!
Prvo moras reci odakle si , jer nismo vidoviti .
Drugo ako ima para ko blata mozes stalno davat po 100km za igre . Sace izac mw3 i battlefield bice po 150km , bolje ti je uzmi externi HDD i skini igre te ih igraj . I da najbolje ti je odma uzmes HDMI kabal i deres .
Sarajevo... a sta bi sa spajanjem na LCD monitor?

pare nisu problem...(para nema :D) igra mi se online igara
Samo može monitor koji podržava hdcp. Provjeri svoj model ako ima hdcp podrsku onda može. Moras imati hdmi ili dvi ulaze na njemu.

Što se igara tiče, uzmi debitnu karticu u banci i narucuj iz vana od ebaya, game.co.uk, shopta, gamestationa uk itd.
Imas more igraca iz bosne i hrvatske online
Bukvalno imaš originala za po 10,12KM( ja sam nedavno uzeo u paketu mirrors edge za te pare)fifu 10 za 2 funte, pes 10 za 10 itd. Naravno da su malo noviji naslovi skuplji ali svaki novi koji izadje nije vise od 90. Pricekas mjesec dva sleti u rang cc 50. Obicno uzimam u rangu 30-50.

Uzmes recimo mw2 ili cod4( mozes ih naci za cc 30), pes/ fifu sta vec volic, killzone, resistance, itd. mozes igrati online godinu dana i vise.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.