Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dzeko ga zabio =)

859 pregleda · 63 odgovora · otvorena 25.04.2011. u 23:35

Sta vi kazete na ovo ljudi, konacno ga je zabio i to u jako vaznoj utakmici. Nadajmo se da ce i dalje ovako zabijati i da ce se konacno snaci u Man C.

http://www.youtube.com/watch?v=muuk75n3ANs&feature=player_embedded
NAPOKON !
Bice jos golova od Dzeke nebrinite ; )
Bravo Džeko Nije loš go. Ušao u 72, dao u 74 minuti.
- Bio je i red da ga zabije .
Gledao sam utakmicu, i stvarno je zalosno znaci Dzeko kada je dao gol nije mu niko dodao loptu, nego se onda odbila i samo tako moze dat gol , sebicni debili. Ni u nastavku utakmice nije primio ni jednu loptu, ali glupi engleski analiticari samo gledaju kolko je minuta porveo ;)
Bravo za Dzeku samo neka nastavi .

A za tebe FLY_OG i j0ker ili kako ti vec nick na tom drugom profilu ako vam se ne svida sto je Dzeko dao gol preskocite temu , a pogotovo ti FLY_OG samo si ovdje da spammas sto vise sad si na ovoj temi sigurno napisao 10tak nepotrebnih postova .

Vi sad mislite da ste frajeri sto ste stavili Hrvatsku zastavu a iz Bosne ste ? Mene bi bilo sramota .
Džeko mašinerija, šta bi radio da je igro od početka
U raji zvani Dzekson,cura ka zove Dzekica
To Dzeko majstore,ima da bude sljedece godine prvi strijelac
camelot1g je napisao/la:
Bravo za Dzeku samo neka nastavi .

A za tebe FLY_OG i j0ker ili kako ti vec nick na tom drugom profilu ako vam se ne svida sto je Dzeko dao gol preskocite temu , a pogotovo ti FLY_OG samo si ovdje da spammas sto vise sad si na ovoj temi sigurno napisao 10tak nepotrebnih postova .

Vi sad mislite da ste frajeri sto ste stavili Hrvatsku zastavu a iz Bosne ste ? Mene bi bilo sramota .
a) Priznajem da sam spamao zato sto je Man City.
b) Vau imam nekoliko vise postova, sad cu postati astronaut
c) Odakle ti to da sam iz Bosne?
Pročepilo ko i Torresu.
Idemo po još
Evo vidim tema: man utd vs schalke 04 pa ovaj, kaze bila neka za torresa sto je dao gol.
Mislim ni je ovo sportski forum, dobro ovo za Dzeku moze proc all ove ostale.
Napokon nek je i naš Džekson ga zabio

Samo sad da ga hoće Manchini više aktivirati, i ubaciti u postavu, sve bi bilo bolje ... Vidjet' ćemo, nadamo se najboljem
Drago mi je zbog njega drama.
dzelo je napisao/la:
Evo vidim tema: man utd vs schalke 04 pa ovaj, kaze bila neka za torresa sto je dao gol.
Mislim ni je ovo sportski forum, dobro ovo za Dzeku moze proc all ove ostale.
E-sport forum, :P
Da je samo gaming ne bi bilo coffe shop, ali nebitno to :DD

@ A vi nacionalisti smirite se, kome se ne sviđa nek preskoći temu.
Pun mi je qrc vas iz BiH, da tačno iz BiH što je ne smatrate svojom državom a ovde vas majka iz pi**e izbacila . :r
Dzekooo!!! :D :D

Crknite Dušmaniiiii !!!!!!!!

BiH <3 Jedna Jedina moja Domovina <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.