Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Man Utd - Schalke 04 (CL) Komentar

464 pregleda · 40 odgovora · otvorena 25.04.2011. u 19:46

Manchester United vs Schalke 04 :Champions League Semi

Vas komentar :
Favorit po vama :
Zasto:

Rezultat :

me@
Komentar: Extra match pogotovo zato sto schalke prvi put vidimo na ovoj poziciji u ligi sampiona ...

Favorit: Man Utd
Zasto? Zato sto su po meni kvalitetniji od Schalke-a, a pobijedu od njih ocekuju svi ..Schalke ce stajati pod velikim pritiskom jer oni nisu navikunuti na takvu atmosferu..

Rezultat : Man Utd 2:0 Schalke
MUFC ide do kraja. Chicarito vrsi transfer lopte u protivnicki gol, Schalke cjeli posjed lopte trosi na micanje lopte s centra :)
Navijam za Manchester, nadam se i mislim da će pobijediti
Favorit ovdje je ManU, ali ko zna...
Iako mislim da je Schalke došao do vrhunca neće moći dalje.
Sve u svemu volio bi da vidim lijepu utakmicu sa puno golova i naravno na kraju da ManU prođe dalje
Vas komentar : zanimljiv mec u svakom slucaju :p
Favorit po vama : Man Utd
Zasto: Puno kvalitetnija ekipa, iskusnija, fergie zna sta radi. Mada ni Schalke nije za odbaciti, ko god dodje do polufinala LP nije za podcijeniti, pa tako ni schalke. united ne zavladivna old traffordu, mislim da svabe namaju sta traziti u prvoj utakmici...

Rezultat : 2:0
Schalke kmaan

J**i MUFC
Prva utakmica manco 2 : o shalke
druga ; shalke 3 : 0 manco
ma Mancho do kraja ide , hladno ce pregazizi Schalke

Zasto:
prije svega tu je jedan Nani sa lijeve strane , legendarni Gigs , neumoljivi Roney , onda mladi Chicharito , Van Der Sar na golu, i Ferdinand i Vidic u odbrani

rezultat 2 - 0
olegonar je napisao/la:
Drug ovo je gamers. a ne sport.ba :D
KUM,ako si ti ograničen samo na Igre i PC,moja sućut. =(
MANCHESTER UNITED 4
'osvaja znaci ubit ce nogom SCHALKE !
navijam za manchester ajmo reci 5 godina skoro <3 UNITED
Samo jedna rijec ManU <3.
iskreno volio bi da schalke prodje
Nikad se ne zna !

Sve je moguće
Zašto veći znak Manchestera nego Shalkea?.
9-)
Navijam za Shalke, jer ih svi potcjenjuju a mogu oni daleko.
Manchester je dosta kvalitetnija i prije svega iskusnija momčad u LP od Schalke-a. Mislim da će na Old Trafford-u ostvariti pobjedu od 2-3 gola razlike, a u uzvratu očekujem neriješeno ili minimalnu pobjedu Junajteda.

Uglavnom, nadam se da Raul neće postići gol, zna se ko je Myster Champions League - Filippo ' Pippo ' Inzaghi .
ako bi Schalke uzeo bod protiv Manchestera, onda bi bio apsolutni favorit za prolaz u finale, zbog toga sto je Man Utd grozan u gostima, ne znam da imaju ijednu pobjedu u gostima, a naravno Schalke kod svoje kuce mora pobjedit

sve u svemu, briga me tko pobjedi, jer je moj klub ispao, tako da samo ocekujem odlicnu utakmicu, sa dosta lijepe igre i golova, naravno ako sudije ne ukake utakmicu, svojim ispadima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.