Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

RM - Barcelona UTISCI

1.478 pregleda · 68 odgovora · otvorena 27.04.2011. u 22:42

Eh da cujem vase utiske posle ove tekme, posto sam prvo poluvreme propustio ne znam sta je bilo ono na tribinama etc al sam zato ocaran drugim poluvremenom i messi mi je bas ulepsao vece

A sto se tice pepe-a stvarno lik nije normalan ono je za zatvor.
Fudbal je Fudbal Timovi su Timovi al Barcelona je Barcelona
Ciganski KOKOSARI!

Svake godine je ovako, pa je moralo i ove.

Protiv Chealseja prosle godine
Ove godine protiv arsenala
El Clasico (Crveni)
Veceras 2 crvena.

Hvala cao.

Messi-a postujem jer jedino on nesto valja, ovo ostalo je sve sranje od igraca
Cigani uzeli
utakmica bila neizvjesna sve dok pepe nije dobio crveni karton, tada je barca pocela da igra svoju igru i messi dade 2 gola =) objasnio momak
Sada kada sam video drugi polufinalni par TVRDIM da MANCHESTER lagano osvoja CL ...
IFC je napisao/la:
Ciganski KOKOSARI! ;)

El Clasico (Crveni)
Veceras 2 crvena.

Hvala cao.

Messi-a postujem jer jedino on nesto valja, ovo ostalo je sve sranje od igraca ;)
Messi Iniesta Xavi Villa Alves Puyol Pique su redom bolji od svakom igraca Reala po naosob.
Previse pasivna igra Real-a u prvom poluvremenu. U drugom su krenuli puno bolje, ali je crveni karton odlucio utakmicu !

Iskreno gledajuci, ono nije bilo za direktnog crvenog, ne bi ga ni glavni sudac pokazao da nije asistirao pomocni. Ono je bila, nista vise nego neoprezna igra, ali sta je tu je. Nisam jedini koji ima ovako misljenje ;)
MESSI brat objasnio...

BARCA <3 <3 <3
IFC je napisao/la:
Ciganski KOKOSARI! ;)

El Clasico (Crveni)
Veceras 2 crvena.

Hvala cao.

Messi-a postujem jer jedino on nesto valja, ovo ostalo je sve sranje od igraca ;)
+1 :)

sva njihova igra je nekakva ciganska :) znaci prije onog faula Pepe-a mascherano napravi faul na Pepe-u u stomak,butinu ne znam gdje,ovaj ga nabije kaze sudija zuti,a ovaj ga ne namjerno udari i to u trku..crveni pa jos i Mourinho :)

sudije su na svakoj utakmici sa Barcelonom,to je Mourinho vec rekao par puta ;) i citava Primera je njima namjestena(bilo je slucajeva,da Barcelona i Real igraju na isti dan utakmice LP,al onda Real igra u subotu prvenstvo al barca u nedjelju ili cak u ponedjeljak ;) ) znaci to sve govori koji su to cigani :) onog Pedra,Messija i jos xx igraca iz Barcelone malo dodirnes on padne ko kruska odmah zuti + faul :D a Realovog mozes ubit onaj ce mulac od sudije gledat :)

ajmo Manchester(iako ih ne volim,al barca mi je najgori tim :D) sad lagano da ih dobijete u finalu,ako real ne dobije na Nou Camp :D
Moze li Barcelona uzeti ijednu pobjedu bez sudija?
btw.,utakmica na nivou 2. kantonalne lige
ma ovo je sudijska greska ono nije bilo za crveni mogu se kladit u sta god isao je na loptu bilo je za opomene ali stvarno je sve unistio kad mu je dao crveni,pa poslije toga iskljuci Mourinha jos samo sam gledao koga ce sljedeceg ali eto sta je tu je jbg

Real <3
IFC je napisao/la:
Ciganski KOKOSARI!

El Clasico (Crveni)
Veceras 2 crvena.

Hvala cao.

Messi-a postujem jer jedino on nesto valja, ovo ostalo je sve sranje od igraca
Vidim objektivnost je na nivou.

Ne volim ni jedne ni druge , al Barcelona je za Real izmislila fudbal. Pa oni su imali preko 70% posjeda lopte i 4x vise tacnih dodavanja. Svu su statistiku imali na svojoj strani. Svaki rezultat osim pobjede Barcelone bi bio nerealan.
Da sam ja otvorio temu "Utisci Man Utd-Schalke" dobio bi ban, po reLi :( a ovo moze, vidim nema izuzetaka
IFC je napisao/la:
Ciganski KOKOSARI! ;)

El Clasico (Crveni)
Veceras 2 crvena.

Hvala cao.

Sta seres ti vise na svakoj temi oko ova dva kluba,samo ti imas te neke svoje ispade..Kad ste nas dobili proslu utakmicu nije vas zanimala proslost,govorili ste da gledate u buducnost , sta sad glumis,da si mi gdje blize da ti samar zveknem da ti uho zvoni ko za mali odmor. Ne mozes prihvatiti poraz,kakav si tek covjek..I ti ces da ponizavas najbolje igrace svijeta,"sranje od igraca",pa bolan jel te stid samog sebe.Vise je mene stid sto sam takvim nekim u ovoj zajednici.
Ibrahim je Ibrahim ;D .. i btw: Da je sudija bio iz Portugala vama bi to najbolje odgovaralo.
Rekao prosli put reci cu i sad !

Lionel Andrés "Leo" Messi ! <3 <3

Lionel Andrés "Leo" Messi ! <3 <3
Brate znači nisam gledao lošije utakmice u životu,ali šta ćeš i očekivati kad se igra taktički.

Pepe nije dobar al nikako ,nema dileme ono je zaslužen crveni karton, Messi je još jednom dokazao da je najbolji igrač na svijetu

Sve u svemu - svaka čast Barsi zaslužila je prolaz u Finale LS !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.