Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji kupiti PSP?

315 pregleda · 25 odgovora · otvorena 23.04.2011. u 20:42

Dobar dan svima,

Zelio bi savjet koji trebam kupiti PSP. Imam ponudu rođada da mi donese iz inostranstva (Švedske), ali sam neodlučan.
Surfao sam malo i rezultat. Svi preporućuju:-PSP 3000
-PSP slim&lite
Imali još neki modela bolji od ovih. Ako nema koji je bolji od ova dva.

Hvala unaprije!!!:D
Preporucujem ti PSP Go !

Al' opet do tebe je...Pozzzzzzzzzzz 9-)
Jarane,svi PSP-ovi iz inostransta su NE CHIPOVANI,i slim uzmi ;)

Ali bolje ti je trazi pare nek ti posalju i napij se k'o stoka xD
PSP GO

http://us.playstation.com/psp/systems/pspgo.html
AleNoO je napisao/la:
Cipovat cu nije problem, zar proizvode PSP Go?
Da izasao je i "PS Phone" A.K.A Xperia play

http://www.youtube.com/watch?v=Hpceebne4cQ&feature=relmfu

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-play?cc=gb&lc=en
AleNoO je napisao/la:
Na kojem je najbolja grafika?
http://www.fonehome.co.uk/2011/02/16/sony-ericsson-xperia-play-how-it-compares-to-the-psp-go/ Jaci procesor, vise rama valjda onda Xperia play
+ Xperia play je mobitel
I, kako se kreću cijene. Ovih modela ukljucujuci i ovaj novi sto si zadnji pokazao.
AleNoO je napisao/la:
I, kako se kreću cijene. Ovih modela ukljucujuci i ovaj novi sto si zadnji pokazao.
Moj savjet ti je sacekaj PSP 2, a drugo PSP Go ti ne moze niko chipovat. Evo ti PSP 2 gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=Z5AkjLwqm6I
Neki govore PSP-GO ovo ono......da je valjao imalo nebi ga tako brzo prestali proizvoditi
Uzmes PSP-3000 ili slim i kraj.....

Cuj kaze cekaj PSP2(NGP) ima vijest o tome ja pisao, izlazi tek tamo krajem godina ako se dobro sjecam!
I cijena ce mu biti praaavoooo velika.....

Nemate vi pojma....neznam ni ja nesto puno ali vi ste bas n00bovi :/
Cast pojedincima

FLY_OG:
Upravu si, sad pokusavaju sve da spakuju u jednu stvar......
Od iPhona prave svemogucu spravu(licno korsitio 4G i nesto mocnije a tako malo nisam nikad vidio ) A ko je*e SE........
BlackBerry se probija pomalo ali vidjecemo jos(PlayBook i nije toliko los ustvari)

Licno koristim BB smartphone i zadovoljan sam (koristio Pearl 8110 godinu dana, na kratko BOLD , trenutno Storm 9500)

Nek' pricaju na temi oni koji se kontaju malo bolje, ja neam pojma o tome
hhhhh

ALo __Gameru__..........jel' napisao lik da ce mu donijeti rodjak iz svedske??Jeste, a 98 % da ce doci na ljeto(logicno jer su odmori ha ya)

Nece cekati kraj godine dok izadje + dok se nadje u prodaji u Evropi, a poznavajuci sony moze se to oduziti i do prvog kvartala 1012. godine(izlazak u SAD)

NexT_T1 je napisao/la:
Neki govore PSP-GO ovo ono......da je valjao imalo nebi ga tako brzo prestali proizvoditi ;)

Cuj kaze cekaj PSP2(NGP) ima vijest o tome ja pisao, izlazi tek tamo krajem godina ako se dobro sjecam!

Cast pojedincima :D

FLY_OG:
Od iPhona prave svemogucu spravu(licno korsitio 4G i nesto mocnije a tako malo nisam nikad vidio :D) A ko je*e SE........
BlackBerry se probija pomalo ali vidjecemo jos(PlayBook i nije toliko los ustvari)

Licno koristim BB smartphone i zadovoljan sam (koristio Pearl 8110 godinu dana, na kratko BOLD , trenutno Storm 9500)

Nek' pricaju na temi oni koji se kontaju malo bolje, ja neam pojma o tome :D ;D :D
hhhhh

ALo __Gameru__..........jel' napisao lik da ce mu donijeti rodjak iz svedske??Jeste, a 98 % da ce doci na ljeto(logicno jer su odmori ha ya)

Nece cekati kraj godine dok izadje + dok se nadje u prodaji u Evropi, a poznavajuci sony moze se to oduziti i do prvog kvartala 1012. godine(izlazak u SAD)

;)
Xperia play nije izasla zato jer je PSP GO los, nego jer su vidili priliku na trzistu mobilnih telefona, ja bih osobno da mogu odmah otisao kupiti Xperiu play.

EDIT: jos vjerojatnije da je izasao zbog MS Zunea
camelot1g je napisao/la:
PSP GO ofc =p
Hajde mi(i svi ostali sto su rekli GO) navedi bar 3 razloga zasto PSP GO. Fakat mi niste jasni pola vas ovdje niti je vidilo PSP uzivo niti ste citali review-e i nasumicno liku govorite GO. Citav svijet govori da GO nevalja sto je nakraju i sam Sony priznao, a vi navalili na njeg ko da je neznam sta sto govori dovoljno o vasem znanju. Jednostavno ne podnosim takve ljude koji vam je ku**c, ako se ne razumijes u nesto jednostavno nemoj ni pisati na temi nista.
__GaMeR__ je napisao/la:
Hajde mi(i svi ostali sto su rekli GO) navedi bar 3 razloga zasto PSP GO. Fakat mi niste jasni pola vas ovdje niti je vidilo PSP uzivo niti ste citali review-e i nasumicno liku govorite GO. Citav svijet govori da GO nevalja sto je nakraju i sam Sony priznao, a vi navalili na njeg ko da je neznam sta sto govori dovoljno o vasem znanju. Jednostavno ne podnosim takve ljude koji vam je ku**c, ako se ne razumijes u nesto jednostavno nemoj ni pisati na temi nista.
Pitao je koji ima bolju grafiku/performanse ja sam rekao go jer ima bolje specifikacije, ali mu preporucujem Xperiu play
NexT_T1 je napisao/la:
Neki govore PSP-GO ovo ono......da je valjao imalo nebi ga tako brzo prestali proizvoditi

Cast pojedincima

FLY_OG:
Od iPhona prave svemogucu spravu(licno korsitio 4G i nesto mocnije a tako malo nisam nikad vidio ) A ko je*e SE........

Nek' pricaju na temi oni koji se kontaju malo bolje, ja neam pojma o tome
hhhhh

Jeste izlazi krajem godine i sta sad?
Niti je rekao do kada mora izaci niti do koje cijene smije biti tako da stfu. Samo pametujete :S
PSP Go uzmi ili prva verzija PSP.

Prva verzija PSP-a je po meni najbolja, ako ti padne sa visine prvog sprata neće ti se oštetit (već testirano).
Slusaj Bro :
Slim ti je isti kao i obicni samo tanji i nista drugo. Go je ziva glupost za mene, igre se samo mogu skidat s neta, tj. nema mjesto za UMD i mislim da nema memory card slot-a (al ima 16 GB internal), a PSP2, bolje receno NGP (Next Generation Portable) bog zna kad ce izic..., tako da...uzmi PSP obicni (imam ga i ja :) ) , bolji je i od slim-a i go-a i Merak. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.