Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Ramiz

325 pregleda · 14 odgovora · otvorena 23.04.2011. u 14:23

Hellouu  Niste valjda mislili da sam ostavio photoshop. Nisam imao bas puno vremena od skole da radim nesto novo i da otvaram temu  ... ali evo:

Blue Energy logo

myTONES radio

Signature #1

Signature #2

Signature #3

Signature #4

Signature #5

Ocjene:

Ovaj logo ti "uhelacio" sve :/
Ostalo je dobro 
sve je super samo mi se nesvidja 1 sig nesto ova cura mi ne odgovara 8-)

J**o te logo 
btw ja se bas ponad'o da si izbris'o photoshop XD

Ovaj drugi logo mytones mi se nesviđa nimalo. Ostalo prefect 

Logo radiš na isti fazon kao prošle. Uradi nešto drugačije.

Nastavi raditi. 

Kume nauci prvo osnove PS-a, dizajna, osjecaja za boje pa postavljaj slike.
Koristi malo manje 'lako uocljive' i jednostavne efekte, potrudi se da u svaki rad uneses nesto novo, nesto kvalitetnije, nesto UNIKATNIJE.
I mani se sigova, meni licno u tim sigovima nije nista zanimljivo ni lijepo, obicno smece, moja nena bi znala sig napraviti, zato ne trosi vrijeme. Inace bi ti dao jednu zvijezdu, no postujem tudji trud nevazno od rada kakav je, tako da su tu ove 2 zvjezdice, malo je ovdje onih koji bi ti iskrenu ocjenu dali, tako da ti je moja preporuka da obracas paznju vise na ocjene iskusnijih photoshopera.
Uzdravlje!

Post dobio aplauz od smokan

- Ocjena :

Justice ti je dobro rekao , mani se sigova i počni se hvatati log'a ili nečeg drugog od čega možeš nešto da zaradiš  .

Iskreno, sigovi me uopce ne zanimaju jer je to sada toliko lako napraviti iz razloga jer im x tutova, a vecina ih doslovno prati.

1. Rad su samo stylovi 

jedno je raditi na istu foru a drugo je isti shape koristiti.

2. tu se pokazalo sto znas jer nema stylova i drugog a on nije nesto ispao.

Sigove ne ukljucujem u kritiku u vezi s njima sam neutralan

GL iduci put 
svidja mi se jako

Solida 

Ovaj radio mi ne valja , ostalo mi je nako solidno...

Logo nije nesto bas  :/ Ni to myTones.

Signature su ekstra da je malo bolje logo dao bih 4 za sigove dajem 4 ali ovo malo upropasti.

Mogu samo reci da si se dosta popravio za sigove,a logo jos treba ucenja nisam neki PS majstor znam raditi tako kao ti  Al nisam usao u PS ima 3 mjeseca 

Kad ćeš skontati da je svaki logo isti?
Sigovi nisu nešto (iste teksutre kvare sliku)

ipak bi trebao razmislit o ostavljanju PS-a. logo je karna ko i svaki drugi sa tim istim stilom kojeg si otkrio. takodjer, vidim da si cuo za "scanlines" pa ih redas na svaki sig (a time unistavas i ono malo losheg siga sto imas)

savjet: ili se DOBRO potrudi oko tutoriala i poradi na tome sto pokusavas da odradis, ili se fakat OSTAVI ps-a.

no hard feelings

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.