Pozzz..ovako mozda je vo malo smijesno al' eto.Svi pokusavaju da smrsaju a ja potpuno suptrotno .Nemogu nikako da se udebljam , a jedem ko KONJ ...mozda to ima neke veze s rodjenjem jer sam ''izaso'' za 7 a ne za 9 mjeseci i imao sam negdje pola kg ...a inace se ne krecem puno ...samo na tjelesnom i nekad fudbala s jaranima..e sad jel to nesto nije u redu samnom il ?
Diskusija
Zaključana
Kako Debljati ?
1.105 pregleda · 53 odgovora · otvorena 21.04.2011. u 19:47
Upalis komp,ujutro u 8h,
Pripremis,tonu cipsa,kole,cokolade,suhog mesa.
I tako sve navece do 00:00h
radi to jedno 30 dana,pa da vidimo
Pripremis,tonu cipsa,kole,cokolade,suhog mesa.
I tako sve navece do 00:00h
radi to jedno 30 dana,pa da vidimo
Pretpostavljam da si tinejdžer. Odmah da ti kažem da se ne brineš, ti si u razvoju, rasteš i samim tim ti kilaža svakodnevno varira. Naravno, ima dosta toga i do genetike, jer, ako si uvijek bio mršav, nikada nećeš, ma koliko se trudio, biti posebno debeo.
Kako ono kažu - genetika je podloga.
Kako ono kažu - genetika je podloga.
Otidji pregledaj stitnu zlijezdu.Imam prijatelja isto tako,mrsav ko grana a jede ko slon
Fast Metabolism?
Jel to hoces u one sumo hrvace da ides.Oni japanci u tangicama A A vragolane otkrio sam te HAHHAHA
Počni jesti hamburger svaki dan u školi i puno slatkiša i kolača i riješio si problem.
Vjeruj mi bit ćeš sretan sa rezultatima.
Vjeruj mi bit ćeš sretan sa rezultatima.
kola cips + hljeb salama = cs
druzi se sa mojim jaranom
Nemas brige , sve ce to sa vremenom doci
I meni je to sve tako , samo ja sto pojedem izbacim iz sebe poslije 1h max =D
I meni je to sve tako , samo ja sto pojedem izbacim iz sebe poslije 1h max =D
E blago tebi hehe,najlakse se udebljati,a tesko smrsati,ja sam tu negdje sredina 90kg,samo žderi slatkise kolace al nemoj previse da nedobijes gliste LoL Pozzz8-)8-)8-)
lik fino pita kako da se udeblja a onaj reto insane ......
kupi sine hyper massu i ubij se
kupi sine hyper massu i ubij se
po mom misljenju ovo sto kazu cips,kolaci i sjedenje za kompjuterom ... da to ce te udebljati al i zdravlje ti moze narusiti (normalno nece ti nista bit za 1-2 mjeseca al pazi da ti to ne predje u naviku) mozda ti je bolje da radis vjezbe za misicnu masu
pa da dobijes i koju kilu a da uz to jos budes i nako... zajeban
pa da dobijes i koju kilu a da uz to jos budes i nako... zajeban
Pusti ove mamlaze i njihove dbl komentare!
Slusaj i samo se ovoga drzi:
Petit keks+mlijeko
Velike kolicine uz to ubaci i med i za 1 mjesec ces vidjeti rezultat!
Slusaj i samo se ovoga drzi:
Petit keks+mlijeko
Velike kolicine uz to ubaci i med i za 1 mjesec ces vidjeti rezultat!
Znači samo kola xd
Ono što ti ja preporučujem je da ne jedeš niti hamburgere niti puno slatka niti da trpaš u sebe brzu hranu tako to smeće. Organizam ti je tako građen i sve će doći samo od sebe. Znam to jer imam jednog takvog bilmeza u kući. Ždere po vazdan a nikakvih rezultata. Al' doće sve na svoje čim pređe 20-tu godinu.
lennon je napisao/la:
kola cips + hljeb salama = cs
http://www.teretana.ba
http://www.body.ba
tamo imas sva uputstva od treninga do prehrane do suplementacije...
Brz metabolizam jaka kiselina samo se ufati treninga teretana malo pa ces dobiti kila...
http://www.body.ba
tamo imas sva uputstva od treninga do prehrane do suplementacije...
Brz metabolizam jaka kiselina samo se ufati treninga teretana malo pa ces dobiti kila...
Može ti biti brz metabolizam, varenje hrane, brz protok materija, nećeš nikada biti nešto pretjerano debeo.
Pokušaj svako veče nutelle onako same, kašikicom i legneš, vidjećeš za koji dan onda udebljaš se drama.
Pokušaj svako veče nutelle onako same, kašikicom i legneš, vidjećeš za koji dan onda udebljaš se drama.
ma neces se udebljat ovak normalno sile nema druze
i ja sam hard gainer i za svaki KG sam morao jest ko stoka i + teretana,jer ono misic je tezi od sala
i imao sam 80KG dok sam trenirao i jeo tak ko stoka
sad godinu dana kad jedem opet normalno 3-4x dnevno i ne treniram tak dugo,imam 70KG
jbg hardgainer,ali da ti iskreno kazem,opusti se j**o to ba,imam jarana moje visine a lik ima samo 52KG pa sta fali,ofinger ofinger,pomiri se sa tim i et il kreni u teretanu ak ti nije mrsko
ja vala nebi vise nikad
i ja sam hard gainer i za svaki KG sam morao jest ko stoka i + teretana,jer ono misic je tezi od sala
i imao sam 80KG dok sam trenirao i jeo tak ko stoka
sad godinu dana kad jedem opet normalno 3-4x dnevno i ne treniram tak dugo,imam 70KG
jbg hardgainer,ali da ti iskreno kazem,opusti se j**o to ba,imam jarana moje visine a lik ima samo 52KG pa sta fali,ofinger ofinger,pomiri se sa tim i et il kreni u teretanu ak ti nije mrsko
ja vala nebi vise nikad
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.