Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] Slika za majicu[PREMIUM]

140 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.04.2011. u 22:47

[Veličina / Dimenzije] : Dimenzije za majicu
[Slika / Render / Stock] : Eminem, Snoop Dogg, 2Pac, 50 Cent da se to malo uklopi i tako to
[Boje] : majica je crna pa sad....
[Font] : Da se uklapa
[Text / Naziv / Citat] : Navedene repere
[Stil izrade] : Na vašu volju
[Transparent ]: da
[Okvir] : ne

Majica je crna pa neka se to sve malo uklopi. Dajem premium onom ko mi najbolje uradi

Hvala
Offtopic je, ali interesuje me da li ces tu sliku stavljati na majicu? Posto znam iz iskustva da ostane bijeli kvadrat oko slike, i pravo ruzno izgleda (i to na zutoj majici, zamisli da je crna). Pitao sam zenu u skenderiji (u Sarajevu) kako to rade, al nema blage zena, ko da je s Marsa pala Pa et, ako nije problem, mozes li mi poslati sliku ZAVRSENE majice?
megamix je napisao/la:
Offtopic je, ali interesuje me da li ces tu sliku stavljati na majicu? Posto znam iz iskustva da ostane bijeli kvadrat oko slike, i pravo ruzno izgleda (i to na zutoj majici, zamisli da je crna). Pitao sam zenu u skenderiji (u Sarajevu) kako to rade, al nema blage zena, ko da je s Marsa pala Pa et, ako nije problem, mozes li mi poslati sliku ZAVRSENE majice?
Pa ako nema pozadine,kako ce ostati taj bjeli kvadrat ? Das im png sliku,i oni to isprintaju na majcu
FireFix je napisao/la:
Pa ako nema pozadine,kako ce ostati taj bjeli kvadrat ? Das im png sliku,i oni to isprintaju na majcu
ja sam u bbi, dole pored konzuma dao transparent sliku .png i isprintali su sa crnom pozadinom.
FireFix je napisao/la:
Moj daidza je sebi stavio na prednju stranu logo Pache (onu tresnju) i to je bilo .png, ali opet ima bijeli kvadrat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.