Pozdrav, evo već par dana se zezam oko prebacivanja steam servera na non steam. Znači prvo sam koristio onaj hldsupdatetool ( ko je već to koristio zna o čemu govorim ) njega mi nije htjelo instalirati zbog nekih lib fajlova, zatim je Gazzel postavio svoj CS na onom tut-u ..
Znači skinuo sam njega, instalirao i sve fino podesio na svoj gpanel ali imam problem - server je steam.
Pokušavao sam skinuti i one njegove dproto confige i ostale .so fajlove ali ništa, jednostavno je i dalje steam.
Pošto već gubim živce sa ovim, zamolio bih nekog ako TAČNO zna kako da se server prebaci na non steam, da objasni.
OS koji koristim na mašini je Linux CentOS v5.5.
Također ko uspije pomoći dobije od mene i jedan premium
Hvala lijepa i molio bih da se tema ne briše jer do sad sam sve teme prerovio i pokušao sve toolove i confige ali ništa.
Znači skinuo sam njega, instalirao i sve fino podesio na svoj gpanel ali imam problem - server je steam.
Pokušavao sam skinuti i one njegove dproto confige i ostale .so fajlove ali ništa, jednostavno je i dalje steam.
Pošto već gubim živce sa ovim, zamolio bih nekog ako TAČNO zna kako da se server prebaci na non steam, da objasni.
OS koji koristim na mašini je Linux CentOS v5.5.
Također ko uspije pomoći dobije od mene i jedan premium

Hvala lijepa i molio bih da se tema ne briše jer do sad sam sve teme prerovio i pokušao sve toolove i confige ali ništa.
i opali.