Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS "mozgovi"

441 pregled · 16 odgovora · otvorena 27.06.2011. u 20:42

Evo ja svaki dan na pubu il mixu nekom,nekom j*m majku.Igram CS 2 godine,to nije puno u poredjenju sa mnogima na ovom forumu ali eto,koliko toliko naucio sam mnoge stvari o igri,interesuje me malo "ozbiljnije"igranje,koliko je to uopste moguce na nasim prostorima i uz hrpu idiota kojima je maksimalni domet public i cit na tom publicu.
Odustao sam od publica i ganjam CWove/mixeve ali ne ide ni to,ne mogu STEAM da nabavim,solucija ga vise ne prodaje,likovi sto traze da im posaljes kredit te izrade najcesce,po prodavnicama nema da se kupi original CS a oni non-steam su mnogi citeri a ako nisu citeri onda su debili kojima zakonom treba zabranit da se priblize kompjuteru.Na non steamu mnogima je cudno kad neko sacuva AWP a ostane sam na 4 igraca (govorim o CWu ili MIXu) ili ako ih pobjeduje tvoj tim on izade nakratko,upali cit i vrati se pa te "odere"...

Uglavnom,neka se jave oni koji imaju neki prijedlog kako skupit normalnu raju i neka se jave oni koji su zainteresovani za finu i postenu igru.Nije bitan toliko skill ono,da izletis i 1 metkom opalis hed ali btino je da nije debil,da ce pomoc saigracima,da zna sta treba uradit u kojoj situaciji,da saradjuje itd...
Vase misljenje o ovome svemu ? Da li se uopste moze sastavit imalo dobar klan ovako,preko interneta itd pa kasnije onda da se igra LAN i sl... ??
I da,ako neko prodaje steam al fakat da prodaje :D neka se javi na pm.
Pozz
Sta si mislio da ce na publicu biti normalni igraci ?

I na steamu se moze upalit cheat tako ako zelis fer game odi lana igrati ;)
Ma ne treba ni igrati public samo zivce gubis,svi furaju nesto svoje.
Moze se sastaviti dobar klan ako je dobra raja u pitanju,j**o soluciju ja sam od momka kupio 2 steama i dan danas rade..
Samo se malo potrudis i sve bude uredu,poz.
Ako zelis normalan klan, mnogo truda moras uloziti u taj klan. Od normalnog game lidera do normalih igraca.

- Ako ocete da budete dobra ekipa, skupis 5 igraca koji ce dolaziti na Lan turnire, online turnire.
Skupis 5 igraca koji imaju steam i fino na www.esl.eu prijavis ekipu i pucas sa normalnim igracima.
Kad se uvjezbate, odete na turnir neki i ko zna, mozda osvojite sta.
kupi stim

i igraj na http://gather.spin-cs.net/
Care kupiš steam, nađeš normalne ljude i igraš.
Naruci steam : http://gamers.ba/profil/Seksanna/
Regg se na gather.rs ili neki drugi

Nadjes prijatelje za clan (ozbiljne).
Napravis clan, lan/online igranja.

GL !
Pa prvo kupi steam sebi . Zato što svi ozbiljniji igrači i svako ko ozbiljno igra CS nabavi sebi steam .

Steam možeš kupit kod Seksanne čuo sam da taj lik neće izradit . ( search on g.ba Seksanna ili evo ovaj iznad ti je dao link )

Onda igraj malo Gathera , imaš gather.rs ima i ovaj novi spin gather .

Poslije neki normalan klan sastaviš , igrate malo online cwove .
Zatim preko ESL-a matcheve .

Kada vidiš da ste dovoljno jaki idete negdje na lan turnir .

Pa možda nećeš na prvom lan turniru odma osvojit ali jedan po jedan nekad ćeš nešto i osvojit .
Ma druze, skupis pet 4 regularna lika iz ulice, koja znas, dobru raju, naucite igrati kantera i ha ya eto ga... Kupis steam, j**o' gather navuces se na fragganje, nigdje te...igrate meceva trenirate, lan po lan polako dodje neki turnir, opalis sta god, nekada se i osvoji, al' je fazon sto nema sve preko noci druze, polako
ee druže to sam ja upravo htio normalnu ekipu i ozbiljnu :D ovako javi mi se u pm daj mi svoj fb i dog cemo se sve :D
Pa pokusas karticom kupiti sebi steam ili u krajnjem slucaju doci na neki od pouzdanih ts servera i naci sebi tu petorku ili mixati s nekom standardnom ekipom
ja sam zbog toga prestao igrati csa ,jednostavno mi je omrzo' , ali sto kazu na lanu nema cita ,ima vjerujte vise puta sam iskusio cit na lanu , i to debili znaju upalit najuocljivi badboy ,ili neki drugi s kockicama plavim i crvenim ,nezz kako se zovu , ali uglavnom nema danas puno postenog csa
rason je napisao/la:
ja sam zbog toga prestao igrati csa ,jednostavno mi je omrzo' , ali sto kazu na lanu nema cita ,ima vjerujte vise puta sam iskusio cit na lanu , i to debili znaju upalit najuocljivi badboy ,ili neki drugi s kockicama plavim i crvenim ,nezz kako se zovu , ali uglavnom nema danas puno postenog csa
Taj s kockicama se i zove KOCKA .

A to na lanu WH pa gdje ti živiš na Himalajima ?

Alooo bolan sjediš u net klubu poredano 10 kompjutera igrate i jedan čit uključio pa vidiš kažeš isključi ili što je najvažnije gdje je vlasnik NET kluba ( ili gdje si igrao ) pa neka on ga istjera ili slično .
iN5 je napisao/la:
Taj s kockicama se i zove KOCKA .

A to na lanu WH pa gdje ti živiš na Himalajima ?

Alooo bolan sjediš u net klubu poredano 10 kompjutera igrate i jedan čit uključio pa vidiš kažeš isključi ili što je najvažnije gdje je vlasnik NET kluba ( ili gdje si igrao ) pa neka on ga istjera ili slično .
problem je sto je club prevelik i ima previse kompjutera , moras ustat da vidis 2 - 3 reda ispred ili iza sebe compova i ne mozes vidjeti tu kockicu s te razdaljine jasno , covjece net club ko dvorana , a vlasnik nece da istjera jer nema nista s tim , on samo zgrce pare .Oko 25 - 30 compova ima nezz ali uglavnom tesko je vidjeti ako ne ustanes jer svaki red je odmaknut oko 2 m a 4 reda vertikalno stolova , i 2 reda stolova sa strane ,preveliko m a mrsko mi vecinom ustajat i hodat
odustani dok još imaš živaca, nema od toga ništa..
Moj prijedlog ..
Dodji na adepto, cekaj 15 sati do prvog meca, skillboost nevjerovatan
DAN1 je napisao/la:
Ako zelis normalan klan, mnogo truda moras uloziti u taj klan. Od normalnog game lidera do normalih igraca.

- Ako ocete da budete dobra ekipa, skupis 5 igraca koji ce dolaziti na Lan turnire, online turnire.
Skupis 5 igraca koji imaju steam i fino na www.esl.eu prijavis ekipu i pucas sa normalnim igracima.
Kad se uvjezbate, odete na turnir neki i ko zna, mozda osvojite sta.
Ja nisam normalan, ali sam najjaci teamlider.

Inace citajuci tvoj post kontam, ovaj momak ne koristi mozak kada igra.
(Nisam mislio da si glup ili slicno)
Pa onda pogledam iz Sarajeva si, a skoro svaki treci dan nova tema 5 eki, 5 stasnet i slicno.
Moj predlog ti je, otidjes u starsnet upoznas se sa rage i ekipom skupite 10 i igrate po celi dan/noc.
Batali gather/public/mixeve , igraj vise vs ovih sa mirc naravno skupi 5 igraca i youtube razor tactics k0mon.

cU

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.