Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[premium]cod 4 patch problem

61 pregled · 4 odgovora · otvorena 02.04.2011. u 16:26

E kad ocu da instaliram 1.7 patch izbaci mi ovo http://pokit.etf.ba/get/?d8be131c291ffb4f8b548eea5f4ade8f.jpg . Al fazon je u tome sto imam 1.6 instaliran a nezz gdje ovaj nadje da je instaliran 1.7. I haj kad idem da ga izbrise, pa ponovo ga pokrenem opet isto. Imo sam prije instaliran na xpu i sve je normalno radilo, sad sam na w7. Imal ko kakov rijesenje?

eto dajem i premium posto drugacfije nece nitko ni odgovorit
Ma brate tesko ti je naci sada tacno do cega je,moj prijedlog bi bio reinstall igre :) backupaj cfg ili ako nesto imas vazno i opali reinstall :)
furYy je napisao/la:
Ma brate tesko ti je naci sada tacno do cega je,moj prijedlog bi bio reinstall igre backupaj cfg ili ako nesto imas vazno i opali reinstall
Vec jesam reinstall
cRANk je napisao/la:
Vec jesam reinstall
Ovako,idi uninstall igre cijele znaci,izbrisi sve fajlove vezane za CoD4,backupaj ako ti je nesto potrebno,zatim idi na run..i ukucaj regedit da otvoris Registry Editor,zatim nadji sve kljuceve koji sadrzavaju CoD4 i pobrisi...HKey_Local_MachineSoftware i potrazi Activision
furYy je napisao/la:
Ovako,idi uninstall igre cijele znaci,izbrisi sve fajlove vezane za CoD4,backupaj ako ti je nesto potrebno,zatim idi na run..i ukucaj regedit da otvoris Registry Editor,zatim nadji sve kljuceve koji sadrzavaju CoD4 i pobrisi...HKey_Local_MachineSoftware i potrazi Activision
Ma izbriso sam ga sa your uninstaler '11 i on pobrise sva hkey govna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.