Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qWCG BiH

3.283 pregleda · 104 odgovora · otvorena 29.03.2011. u 19:07

Koje bi igru pored CS-a voljeli vidjeti na qWCG BiH?

Tekken 6
Crossfire
Special Force
World of Warcraft®
League of Legends
StarCraft® II
Warcraft® III
FIFA 11

Kada napisete igru, napisite 2-3 recenice zbog cega bas taj izbor.
Ne razumijem sto svi govorite LOL LOL LOL ? 80 % ljudi sto igra lol igra i CS i ti ljudi ce prije izabrati cs da igraju na WCG-u nego LOL.
Nabrojite mi nekoliko LOL klanova u BiH?Nema nikakvog smisla praviti LOL 5on5 jedino 3on3 bi bila dobra opcija.
Po meni bi najbolje bilo da se igra Warcraft 3 ili WOW.
Najbolje wow i warcraf3 tu smo bar neka muda ,kanter ekipu ni ne vredi slati svake godine ista prica.,moze i quake
Warcraft® III

Zato jer bi qWCG "uzdigao" tu igru i postala bi igranija u BiH. Naravno to vrijedi za sve ostale igre,ali mislim da bi vrijeme i za warcraft 3 više bilo da se malo aktivira u ovom našem kraju. Warcraft 3 se igra otprilike otkad i cs 1.6,pa vrijeme bi bilo da i wc3 stekne malo te popularnosti.
WoW nikako, wc3 mozda, ali bolja opcija je LoL, jer vecina koja je igrala wc3 presli su na lol, igra je uradjena na isti nacin, samo heroji drugaciji i bolji 2000 puta i trenutno je igranija igra. Ovi sto govore daj koji lol klan ce otici na to bla bla, a koji bi to wc3 klan ili wow klan uspio? Dajte molim vas....

btw FIFA11 nikako to ne igra ni 10 ljudi u Bosni.
browNe je napisao/la:
WoW nikako, wc3 mozda, ali bolja opcija je LoL, jer vecina koja je igrala wc3 presli su na lol, igra je uradjena na isti nacin, samo heroji drugaciji i bolji 2000 puta i trenutno je igranija igra. Ovi sto govore daj koji lol klan ce otici na to bla bla, a koji bi to wc3 klan ili wow klan uspio? Dajte molim vas....

WC3 se igra 1v1, kakve klanove vi spominjete?

Nije rijec o doti, vec o WC3 standardnim mapama onim.
Te0o0 je napisao/la:
Ne razumijem sto svi govorite LOL LOL LOL ? 80 % ljudi sto igra lol igra i CS i ti ljudi ce prije izabrati cs da igraju na WCG-u nego LOL.
Nabrojite mi nekoliko LOL klanova u BiH?Nema nikakvog smisla praviti LOL 5on5 jedino 3on3 bi bila dobra opcija.
Po meni bi najbolje bilo da se igra Warcraft 3 ili WOW.
De ne pricaj Teo gluposti.

- LOL Klanova ima, ali nema turnira nasih ovdje. Njima se mrsko prijaviti na ESL da igraju LOL Ladder. Ja imam ekipicu neku 3on3 i 2on2 na ESL Ladderu za LOL.

5on5 Ladder neka bude, vidjet' ces da ima dosta ekipa.

LOL ako bude, bice dobro :]
miire je napisao/la:
De ne pricaj Teo gluposti.

- LOL Klanova ima, ali nema turnira nasih ovdje. Njima se mrsko prijaviti na ESL da igraju LOL Ladder. Ja imam ekipicu neku 3on3 i 2on2 na ESL Ladderu za LOL.

5on5 Ladder neka bude, vidjet' ces da ima dosta ekipa.

LOL ako bude, bice dobro :]
Ako im se mrsko prijaviti na esl LOL ladder na kojem sam ja prijavljen iako LOL-a igram svako prijestupne ti se nadas da ce doci u Sarajevo na qWCG.
Svaka cast ako uspije tunir u LOL-u.
ma koji je vama k.... zar nije receno da bih ne moze nastupiti na wcg-u
VioleN je napisao/la:
WC3 se igra 1v1, kakve klanove vi spominjete?

Nije rijec o doti, vec o WC3 standardnim mapama onim.
E, onda je retardirano.

lol je najbolji izbor
hoce li ovo stvarno bit' i kad? ko je qpio licencu,jel to sigurno? dajte mi nekih informacija nisam upucen :P
browNe je napisao/la:

wow klan?

Malo se informisi o wow prije nego sto pocnes lupat xD
nikolAAAa je napisao/la:
wow klan?

Malo se informisi o wow prije nego sto pocnes lupat xD
Hmm, iskreno ne zanima me da li postoje ti neki klanovi u wowu ili sta vec, jer smatram tu igru retardiranu tacnije igra za nolifere i pacenike.

Hvala
League of Legends

~ Jednostavno, igra je za kratko vrijeme ostvarila popularnost. Vecina igraca sa Warcraft-a III preslo na L0L. Mada nisam igrao jer ne volim takav tip igara, al' sam gledao gameplay i dosta mi jarana igra to...

Call of Duty 2 / 4

~ Dosta raje igra COD 2 il' 4... Mislim da pored CS-a, treba da bude COD jer je od pucacina znatno jaka ( naravno posle CS-a )...
League of Legends -- Igra koja je objasnila u zadnje vrijeme se najviše igra i stvarno super stvar ! Toliko od mene 9-)
- treba im se fino obratit, call of duty 4 se definitivno najvise igra poslije cs-a
Tekken 6 po meni.
Najbolja mi je od ponudjenih.
Crossfire - igra je low, nije bas neko zadovoljstvo igrati je, nemam pojma sta radi na qWCG listi.

Od igre, iako ne zivim u BiH, bar u Makedoniji volio bih da vidim Counter-Strike Source i Call of Duty 4. Zasto? Kad realno razmislimo, ove dve igre su jedne od najigranije competitive igre, mozda ne kod nama, ali u ostalih dijelova Evrope i svjeta, jesu. Koliko vidim u zadnje vrijeme organiziraju se vise turnira u CSS nego 1.6. A i igra je extra za igranjem, bolja grafika, realniji gameplay itd. Isto to vazi i za CoD4, koja je nekoliko nivoa iznad CS 1.6.
League of Legends
Mislim da igra zaslužuje da se nađe na listi za qWCG, jer jednostavno igra je u razvoju, i sigurno će u narednom periodu biti igrana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.