Problem je što su mi sve igre koje imam već dosadile, poprelazio sam ih toliko puta da ih znam maltene napamet, pa bih zamolio forum da mi pomogne.
Danima pokušavam da pronađem nešto novo da igram, prelistavam sajtove sa preporukama, ali maltene sve šta je navedeno ja sam već isprobao, ili ga ne mogu igrati zbog hardverskog hendikepa...
Najbolje mi leže RPG igre, poslije toga dolaze FPS, pa onda "svemirske igre" i vožnje. Ipak, najbolji su mi hibridi, naročito ako je u pitanju FPS-RPG hibrid poput Fallout3. Ne leže mi online igre jer zbog posla nisam u stanju da budem redovan za kompjuterom, ponekad sam u stanju da dva dana tabam tastaturu, a ponekad i nekoliko dana ne uspijem prići monitoru...
Naravno, bilo bi preporučljivo predložiti nešto ne pretjerano zahtjevno za igranje, nešto šta ne zahtijeva grafičku jaču od 256MB, više od 1GB RAMa i više od 3GHz mašine.
Čisto da pomenem neke od igara koje sam proigrao:
- SW KotOR 1 i 2
- SW Republic Commando
- SW Battlegrounds
- CC Generals
- CC Tiberium Wars
- Red Alert 1 + 2 + Yuris Revenge
- Age of Empires 2 + 3
- Age of Mythology
- Kings Bounty (The Legend + Armored Princess)
- Fallout3
- Elder Scrolls Morowind
- Elder Scrolls Oblivion
- Half Life 1 + 2 + sve expanzije (BlueShift itd...)
- FarCry
- Crysis
- Doom3 + Ressurection of Evil
- Unreal Tournament (2003 i 2004)
- FEAR
- Deus Ex
- Renegade
- Freelancer
- Darkstar One
- Flatout 1 + 2
- Need for Speed (sve od Nigh Stakesa do Carbona, dalje od Carbona NFS za mene gubi draž)
Danima pokušavam da pronađem nešto novo da igram, prelistavam sajtove sa preporukama, ali maltene sve šta je navedeno ja sam već isprobao, ili ga ne mogu igrati zbog hardverskog hendikepa...
Najbolje mi leže RPG igre, poslije toga dolaze FPS, pa onda "svemirske igre" i vožnje. Ipak, najbolji su mi hibridi, naročito ako je u pitanju FPS-RPG hibrid poput Fallout3. Ne leže mi online igre jer zbog posla nisam u stanju da budem redovan za kompjuterom, ponekad sam u stanju da dva dana tabam tastaturu, a ponekad i nekoliko dana ne uspijem prići monitoru...
Naravno, bilo bi preporučljivo predložiti nešto ne pretjerano zahtjevno za igranje, nešto šta ne zahtijeva grafičku jaču od 256MB, više od 1GB RAMa i više od 3GHz mašine.
Čisto da pomenem neke od igara koje sam proigrao:
- SW KotOR 1 i 2
- SW Republic Commando
- SW Battlegrounds
- CC Generals
- CC Tiberium Wars
- Red Alert 1 + 2 + Yuris Revenge
- Age of Empires 2 + 3
- Age of Mythology
- Kings Bounty (The Legend + Armored Princess)
- Fallout3
- Elder Scrolls Morowind
- Elder Scrolls Oblivion
- Half Life 1 + 2 + sve expanzije (BlueShift itd...)
- FarCry
- Crysis
- Doom3 + Ressurection of Evil
- Unreal Tournament (2003 i 2004)
- FEAR
- Deus Ex
- Renegade
- Freelancer
- Darkstar One
- Flatout 1 + 2
- Need for Speed (sve od Nigh Stakesa do Carbona, dalje od Carbona NFS za mene gubi draž)