Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporučite igru...

218 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.03.2011. u 23:46

Problem je što su mi sve igre koje imam već dosadile, poprelazio sam ih toliko puta da ih znam maltene napamet, pa bih zamolio forum da mi pomogne.

Danima pokušavam da pronađem nešto novo da igram, prelistavam sajtove sa preporukama, ali maltene sve šta je navedeno ja sam već isprobao, ili ga ne mogu igrati zbog hardverskog hendikepa...

Najbolje mi leže RPG igre, poslije toga dolaze FPS, pa onda "svemirske igre" i vožnje. Ipak, najbolji su mi hibridi, naročito ako je u pitanju FPS-RPG hibrid poput Fallout3. Ne leže mi online igre jer zbog posla nisam u stanju da budem redovan za kompjuterom, ponekad sam u stanju da dva dana tabam tastaturu, a ponekad i nekoliko dana ne uspijem prići monitoru...

Naravno, bilo bi preporučljivo predložiti nešto ne pretjerano zahtjevno za igranje, nešto šta ne zahtijeva grafičku jaču od 256MB, više od 1GB RAMa i više od 3GHz mašine.

Čisto da pomenem neke od igara koje sam proigrao:
- SW KotOR 1 i 2
- SW Republic Commando
- SW Battlegrounds
- CC Generals
- CC Tiberium Wars
- Red Alert 1 + 2 + Yuris Revenge
- Age of Empires 2 + 3
- Age of Mythology
- Kings Bounty (The Legend + Armored Princess)
- Fallout3
- Elder Scrolls Morowind
- Elder Scrolls Oblivion
- Half Life 1 + 2 + sve expanzije (BlueShift itd...)
- FarCry
- Crysis
- Doom3 + Ressurection of Evil
- Unreal Tournament (2003 i 2004)
- FEAR
- Deus Ex
- Renegade
- Freelancer
- Darkstar One
- Flatout 1 + 2
- Need for Speed (sve od Nigh Stakesa do Carbona, dalje od Carbona NFS za mene gubi draž)
Mirror's Edge™
Nesto prejako, danas bas instaliro'.
UFFF zaboravio sam da navedem Warcraft, koji sam ja promašaj...

Ne samo da sam igrao Warcraft III, igrao sam i Frozen Throne, jedno vrijeme bio aktivan u Doti.

Tri omiljena heroja: Omniknight, Shadow Priest, Doom Bringer.

Bio sam jedno vrijeme i aktivan na WOW serveru "mmorpg4all" (Teutonic, Silvers), ali kad je u decembru 2009. server pao, napustio sam ga. Istina da su ga ponovo podigli pola godine kasnije, ali ja sam već tada izgubio interesovanje (i slobodno vrijeme koga sam napretek imao)
Far Cry 2
Assasins Creed prvi dio
Company of Heroes, svi djelovi.
Star Craft II
Warhammer 40000 Dawn Of War II Chaos Rising
Dobar RPG,javi se za download link.
A možeš igrati i onih starih dobrih Delta Force.
Ne samo sto si spamer zivi nego si i romanopisac jbt.

Uzmi i igraj tetris imas kod kineza za 2KM ako nije i jeftiniji.

Ajd sad idi vidi jesam u Frizideru.
Sve vise mi se cini da si udaren!?

Silver:http://gamers.ba/forum/1/133196/-titonosa-/

Neznam jeli tebi dosadno ili sta?!??!
- da pokusas neki drugi zanr, tipa avanture point n cick ?
* syberia 1, 2
* broken sword bilo koji dio
* dracula bilo koji dio
* sherlock holmes bilo koji dio
* the da vinchi code
Port Royale 2
Sudden Strike 2
Civilizacije
Operation Flashpoint
Jagged Alliance 2
Diablo 2
Neverwinter Night
Shaiya
COD (svi dijelovi)
Perfect World
The Club
Crysis 2
farystr0n je napisao/la:
Shaiya
COD (svi dijelovi)
Perfect World
The Club
Crysis 2
lol lik je naveo komp kakav ima a vi jos pisete Crysis 2 ( svi koji neznaju crysis 2 je najzahtijevnija igra znaci treba extra pc )
oprobaj Diablo glupo izgleda al je dobra igra ^^
kupus je napisao/la:
lol lik je naveo komp kakav ima a vi jos pisete Crysis 2 ( svi koji neznaju crysis 2 je najzahtijevnija igra znaci treba extra pc )
oprobaj Diablo glupo izgleda al je dobra igra ^^
Vala baš za crysis2... Ja keca jedva guram na svojoj mašini...

Ipak, mogao bih da probam. Prošle godine sam se napravio pametan i gurao Fallout3 a nisam imao stavke, pa čik pogodi šta se desilo... (spržio sam RAM pločicu i morao ju zamijeniti boljom).

Pregledao sam podosta novijih naslova, igre izgledaju fenomenalno ali ja ih vjerovatno u skorije vrijeme neću igrati jer zahtijevaju i preveliku investiciju.

Zasad imam listing, hvala na pomoći, idem pohvatati torente pa da se izigram. Bar ću imati čime da zamaram mozak u narednih mjesec-dva, a poslije, eh ko zna...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.