Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Anketa] HaxBall forum

391 pregled · 20 odgovora · otvorena 03.01.2012. u 13:48

Zdravo.

Otvorio sam anketu da vidim kolika je vasa ,,zainteresovanost'' za HaxBall te da se na osnovu toga napravi forum na Gamers.ba

Znam da je bila ovakva anketa pa su neki rekli da je igra prejednostavna . Igra je jednostavna ,ali velika je ,koliko sam ja primjetio,zainteresovanost na gamersu .Postavlja se pitanje sta bi se postalo u taj forum ?

Navodim primjere :
-Mixevi ,ali ne da svako moze dici mix nego to moze uraditi moderator ili obicni korisnik uz dozvolu moderatora

-Kupove - skoro je bio kup na gamersu

-Gamers.ba HaxBall liga

Kada Unreal Tournament moze imati svoj forum gdje je rijetkost da se postavi tema zasto HaxBall ne moze ?
Bracika već je rečeno da se neće otvarati novi forumi tako da ništa od ovoga .
Da!

Jaka igrica samo tako !
Glasao sam za NE

Po meni je nepotreban Haxball podforum jer po meni to nije igra koja zasluzuje da ima svoj podforum na gamers.ba portalu ! 
potrebniji je PES sigurno od haxballa. Za svaku igru bi trebali dić po jedan podforum da svi budu zadovoljni.
Za browser igru praviti podforum, naravno da NE!
Hax Ball ? omg! -__________-
MineCraft ? OMFG!!! -______________________-''

Jeste vi normalni ?
Sportske simulacije poput PES-a, Auta ili slično bi bilo bolji prijedlog nego haxball 
Glasao za NE !

Kada bi se za svaku igricu otvarao novi podforum gdje bi mi došli :/ .
Za HaxBall i ostale igrice imaš Podforum Ostale !
Bilo je ovih tema 10000000000000000

Zašto bi se otvorio podforum za haxball kad nema 10 leekova na cijelom portalu da igraju haxball konstantno. Isto tako dođe 5 leekova igraju pinball i sad hoće svoj podforum. 

NE NE NE NE NE NE
Glasao sam za NE.
Sindrom1ran ima pravo bolje je da se otvori podforum PES.
NE, jer bi onda komotno mogli i za 8ball i svaku drugu igru na miniclipu 

Zbog toga postoji podforum ostale 
Ne

Jeste da igram igricu ali podforum za ovo bi bilo previse, eto dizu se mixevi, cup/liga ponekad i to je sasvim dovoljno, a ima nas jos malo koji bas igramo aktivno ovu igru
Nema potrebe da se dodaje HaxBall podforum jer bi bio većinom prazan, moderator sam , svako 15 dana primjetim neku temu u vezi HB-a , kup svako 2 mjeseca, problem nikad.
Ne vidim razlog.

Mixevi svakako u kanti završe nakon 20-60 minuta.
NE !

Bolje je napraviti PES forum, nego haxball 
Browser igrica to nema potrebe da bude podForum na Gamers.ba  :)
Ja sam ZA 
Ali kad bi se to napravilo onda bi trebalo i neko sa konekcijom da otvara sobe, ovako uvijek lag 

;D
Neznam sto bi otvarali haxball podforum kad mozes stavit u Browser Igre, Nemas sta pisat o haxballu jedino dignut mix  rijetko kad se dogode promjene 
HaxBall je browser igrica turis je u browser podforum i mirna Bosna 

Btw. Treba napraviti neku reorganizaciju podforuma tj dodati neke nove nama zanimljivije, a izbaciti neke koji nisu aktivni. Trackmania, NFS, Team Fortress 2, Eve Online, Starcraft II, Guild Wars 1 & 2, Crysis 2, ArmA 2 i slicne bi trebalo mozda dodati  I da dodam jos nesto kad se vec vodi politika oko podforuma, (mada i nema neke veze sa istom ali jbi ga) Stvarno je tuzno sto jedan gamerski portal nema RECENZIJE, svaki iole sajt ovog tipa to mora da ima 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.