Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Antivirus

231 pregled · 20 odgovora · otvorena 24.02.2011. u 16:52

Pozdrav svima,

Želim da svi članovi portala izjasne svoje mišljenje u vezi antivirusa koji koristite(ukoliko koristite), da li ga koriste u kombinaciji sa jos nekim programima, prednosti nad ostalima...

Posebno bi volio da izjasne svoje mišljenje oni koji koriste interent za online kupovinu (na koji način zaštićujete svoj računar tj. svoje lične podatke broj kartice i sl.)

Unaprijed hvala svima 
Koristio nod, koristio avast, oba antivirusa su veoma kvalitetna .

Trenutno koristim aviru za koju sam glasao, pa ćemo vidjeti kakav je 

A uz njega koristim CCleaner i ništa mi više ne treba .

Ako još neko koristi neki program koji je koristan, PM/GB 
ne koristim.
Ne koristim Antivirus, al od navedenih me je najbolje sluzio ESET .
Sada koristim Malwarebytes' Anti-Malware u kombinaciji sa SUPERAntiSpyware Professional!
Odlicno rade svoj posao 
To je moja preporuka 
I naravno tu je jos i CCleaner !
Ne koristim nista.
Koristim "Microsoft Security Essentials" , koristi minimalno resurse , besplatan je ukolko ti je windows geniune , te ima dobru podrsku za detekciju i azuriranje , naravno svaki antivirus je dobar na svoj nacin ja sam zadovoljan doticnim ...
Kao sto vidim vec u ranije napisanim komentarima i ja nekorisim nikakv antivirus.Svakog 2 mjeseca format hdd i nebojim se 
Avast 4.8 professional,ima net/mail/script/PSP/meržni štit i zadovoljan sam.
NOD 32 koristim ev vec 4 godine sluzi me dobro 
Avast koristim prezadoljan sam

toplo preporucujem 8-)
Avast najbolji 
Koristio sve navedene anti viruse i za mjesec dana komp. spor ko qrac...

Sad koristim AVG Internet Security 2011 i preporucujem ga svima .. U njemu dodju razni drugi dodatci koji pomazu u zastiti racunara : Firewall , Anti Spyware , Anti Spam , E-mail Scanner i jos par dodataka 
nod32 ftw.
nod 32 najjaci imam ga otkad znam za pc  nikad nisam imao problema sa virusima i slicno ^^
Nod ftw
H4midovic je napisao/la:
Kao sto vidim vec u ranije napisanim komentarima i ja nekorisim nikakv antivirus.Svakog 2 mjeseca format hdd i nebojim se :D
Kako si samo pametan, ma bravo. Za ovo treba dat' 200 aplauza.

Seljacima stvarno ne treba dati računar u ruke. Znaš kako kažu - "Nije žvaka za seljaka." ;)
Hell_Shadow je napisao/la:
Kako si samo pametan, ma bravo. Za ovo treba dat' 200 aplauza.

Seljacima stvarno ne treba dati računar u ruke. Znaš kako kažu - "Nije žvaka za seljaka." 
cao decko iz londona,imas mahanje  btw mozes duvati bongo =)
Eset Nod 32 a uz njega mozes dobiti program Update NOD32 Licence tako da cim se konektujes na net sam se dopunjava:D:D:D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.