Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook login problem

138 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.09.2011. u 12:08

Pozdrav ljudi!

Evo pokusavao sam sam rjesiti ovaj problem al nikako neide...
Moj ujak je prije jedno mjesec dana naletion na onaj virus na facebooku ili tako nesto...(bio je dovoljno naivan da klikne na onaj link ) i sada nemoze pristupiti facebook home page stranici..
Ja sam pokusao sa raznim antivirusima sa raznim anti malware programima ali bezuspjesno...

Jednostavno kada kliknem na facebook link.. pise da je odbijena veza..

pokusao sam sa raznim browserima(mozilla,chrome) neide...
Mozda nije virus ali eto..dali znate kako da rjesim ovaj problem

Problem rjesen...Problem sredio Admin nermin!svaka cast covjeku.
Ja mislio ja jedini iz Žepča

Pokušaj sa registry boosterom zadnja verzija je ja mislim 2010. Ukoliko to ne pomogne probaj System restore do datuma do kada znaš da je sve bilo uredu.

Odg. mi na PP ko ti je ujak
Seksanna je napisao/la:
Ja mislio ja jedini iz Žepča :D

Pokušaj sa registry boosterom zadnja verzija je ja mislim 2010. Ukoliko to ne pomogne probaj System restore do datuma do kada znaš da je sve bilo uredu.

Odg. mi na PP ko ti je ujak :)
Hahahah a ja iz Zavidovica pa tu smo mi negdje :D
To se desilo i mom rodjaku , pa sam mu rijesio prije nekih 25 dana . Al nema boga da se sjetim kako se program zove . Opis ti je ovako : Otvoris program i kao on odjendom unblock sve stranice koje virusi i ta sranja blokaju .Jeste da je u pocetku pc sporiji ali eto ..

Isao sam na youtube i kucao How to unlock Facebook ?
imao sam isti problem ...
buraz naletio na onaj virus koobface..
nama nakon 2h dosla mi je poruka na email od fb.

sve sam slijedio dalje... skinuo neki program od njih da skenira racunar.... al dzabe.
Slao sam im i poruke....
i sad neki dan kupio ja sebi novu mreznu kartu i nije mi se dalo stavljati otisao ja na exkurziju, vratio se kad ono moze fb. normalno ....
znaci pitanje je vremena kad ce mu opet dopustit na fb...
probao sam i mjenjati mac adresu al ne pomaze....

dok se sve ne vrati u normalu, moze ulaziti na fb. pomocu ove stranice al ne moze koristiti aplikacije....
http://www.login.facebook.com
Pokusaj u host fajlu da vidis da li su unesene neke vrijednosti vezane za FB, ides u C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts (XP,Vista,7) otvori host fajl sa nekim text editorom pa ako ima bilo st da pise vezano za FB slobodno obrisi,sacuvaj izmjene pa restart
excalibur je napisao/la:
imao sam isti problem ...
buraz naletio na onaj virus koobface..
nama nakon 2h dosla mi je poruka na email od fb.

sve sam slijedio dalje... skinuo neki program od njih da skenira racunar.... al dzabe.
Slao sam im i poruke....
i sad neki dan kupio ja sebi novu mreznu kartu i nije mi se dalo stavljati otisao ja na exkurziju, vratio se kad ono moze fb. normalno ....
znaci pitanje je vremena kad ce mu opet dopustit na fb...
probao sam i mjenjati mac adresu al ne pomaze....

dok se sve ne vrati u normalu, moze ulaziti na fb. pomocu ove stranice al ne moze koristiti aplikacije....
http://www.login.facebook.com
Izvini na citiranju...ali hvala za sada neka koristi to
Evo stavit cu pod lock..i ako moze aplauz admine..pomogao je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.