Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Firewall kasni

135 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 16:03

Pozdrav,

Dakle imam problem sa firewallom, kada upalim računar zaledi jedno 7-15 sec i kasnije odledi i prođe možda par sekundi i pojavi se firewall, a normala prije firewalla se ne mogu konektovati a to mi ide baš na živce. Dali neko zna u čemu je problem što se tiče zaštite koristim Avast Free Antivirus

Hvala unaprijed.

@Nemojte pisati ono što niste sigurni, svaki spam post će biti nagrađen šamarom, a pametan aplauzom.
Imao sam slićan problem.Riješio sam ga instaliranjem ESET Smart Security antivirusa i mora ti biti updatean , skineš program TNOD licence downloader i s njim to mozes uraditi.

Probaj
Haris je napisao/la:
Imao sam slićan problem.Riješio sam ga instaliranjem ESET Smart Security antivirusa i mora ti biti updatean , skineš program TNOD licence downloader i s njim to mozes uraditi.

Probaj
Čekaj, ali kakve veze ima antivirus sa mojim problemom, ne kontam ovaj free onaj free, ovaj hvale onaj hvale, skeniro sa ovim čisto sve ?
Možeš jedino da isključiš firewall na konekciji, ovako , znači skineš kvakicu AVAST-a , koji već av koristiš...
ili promjeni av , pošto očigleno tvome av-u treba previše da se starta, probaj esetov neki, mada sam čuo da PANDA radi najbrže, ili jednostavo taj izbriši pa instaliraj opet... očisti i registry nakon brisanja , prije instaliranja.
Problem je bio u pretrpanosti startup programa, lock hvala momci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.