Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Saša 'soNFTW' Hrgić ostvario CS san

687 pregleda · 35 odgovora · otvorena 17.02.2011. u 18:38

Zeničanin Saša "MYZbb" Hrgić (na G.ba kao soNFTW) će ostvariti gamerski san i zaigrati sa CS elitom kao što su f0rest, RobbaN, face, GeT_RiGhT i dennis. Na contestu SK Gaming 2vs2 series: "You and SK!" prijavilo se preko 670 igrača iz čitavog svijeta, a sretnih 5 je odabrala CS elita kao svoje suigrače na osnovu komentara koje su ostavljali u prijavi. Bivši igrač ekipa Rage i PlayZone, Dennis "dennis" Edman je izabrao upravo Sašu "MYZbb" Hrgića za suigrača, a sretni komentar koji je Saša napisao za contest je glasio:

"Maybe it is hard to explain why do I want to play or any other guy because that is not something you can do every day and talk about it every day.First of all playing this will help every player to learn something and see how professionals play.Everyone is watching on HLTV and no1 has chance to play with SK Players or play against them,that chance you don't want to miss.I am SK Gaming fan since i started following CS scene and i really like whole players in some time i hated 1-2 players but SK Gaming management never disappoint me ,they really know what to look for when choosing new player. Main reason why i want to play this is because i want to try to play with the best and learn something from it.Maybe i am not that much good player but who know anything can happen. Se ya"

On će sa dennisom pod imenom TEAM DENNIS u Subotu zaigrati 2on2 mečeve protiv ekipa TEAM FOREST, TEAM ROBBAN, TEAM FACE i TEAM GET_RIGHT.

Prvi meč:
http://www.sk-gaming.com/match/39875

Čitav event:
http://www.sk-gaming.com/event/1838

soNFTW @ G.ba
MYZbb @ SK Gaming
Sve prijave
Pobjednici

Čestitke majstore i uživaj! =)
Čestitke, svak čast, uradio je ono što nas pola neće moći
andrOx je napisao/la:
Liku rispekt :)) nek mu je sa srecom HAHAH :D al' sam likom sam igr'o u klanu :D i lik je stvarno predobar i jos jednom RISPEKTT..
bio dobar prije mozda sad sam vise inactive nego active al nema veze potrudicemo se :)
Svaka cast momku jos da se pokaze i eto mu mozda uspije nesta

Sretno lave
Čestitam pripremi rijecnik iz Engleskog haha
Te0o0 je napisao/la:
Čestitam pripremi rijecnik iz Engleskog haha :D
nema potrebe :)
gl bro
jeste vidjeli koga je f0rest izabro, i povodom cega 9-)
Gl
Sretno jarane.
gAte je napisao/la:
jeste vidjeli koga je f0rest izabro, i povodom cega 8-)
picked Vesla for following comment:
pick me, i can show forest a trick or two.

jak jak hahaha
vLexinho je napisao/la:
picked Vesla for following comment:
pick me, i can show forest a trick or two.

jak jak hahaha
najjaci koment ubjedljivo xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.