Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potrebne osobe za odrzavanje

3.823 pregleda · 92 odgovora · otvorena 21.11.2006. u 10:49

Ovako, kao sto mozete primjetiti, download , demos i wc sekcija je polumrtva pa trazim ljude koji bi se brinuli o tome. Dakle to ce biti posebna privilegija na gamers.ba za odrzavanje pojedinih sekcija (NE ADMIN).

Sve 3 osobe moraju da budu ozbiljni i da je duze vrijeme na gamers.ba sceni. Dakle...

1) Download - da zna sta ljudi najvise traze za download, da nema limita za upload i da bude ozbiljan.

2) WC3 - da li se uopste igra to ? nisam odavno pratio. Ako da, treba mi jedna osoba koja ce se brinuti o toj sekciji te dodavati replays. Dodatak: WC3 forum moderator.

3) CS - Osoba koja prati kao nasu tako i stranu scenu koja je voljna da dodaje najnovije demose. Dodatak: CS forum moderator.

Ako imate da predlozite osobu ili neku novu sekciju, javite.

Hvala.
Wc3 to si u pravu da je oslabilo.
Ja mislim da bi za to mogao andrey(horny crocodile).
Za CS ne znam, a ovaj download to uglavnom korisnici Bihneta(jer samo za njeg znam da ima neogranicen upload)
bravo bu .. napokon nesto dobro za procitati ..

Sretno .. Svima ..

p.s svaka cast bU-u tebi .. fino organizovano ..

Bit ce od ovoga nesto .. GL&HF
ja se mogu brinuti o DOWNLOAD
neigram vise cs-a ni nista,samo multimedia freeiiicckkk...
mislim da ima dosta ljudi na ovom 4umu koji prate desavanja u wc3, tak da tu nebi bio neki problem da se dogovore ko ce dodavati replaye
sto se tice CS-a , imai tu ozbiljnijih ljudi ,ali mislim da vecina nema vremena i slicno.kako znam Zuka prati dosta matcheva (i nasih i drugih).sad , mozd ga neki gameri nebi zeljeli vidjeti na tom mjestu moderatora il sta vec , mozd za neke nije previse ozbiljan , pojma ,uglavnom ti vidi sa njim.ima tu jos mnostvo ljudi , al mi trenutno niko ne pada na pamet ko bi to mogao raditi a da ima vremena na raspolaganju.
uglavnom mislim da ce se zainteresovani gameri sami javiti da odrzavaju te 3 sekcije , GL
bU mogu li ja biti moderator ja ti spawam na canteru ocami eto ako hos javi mi!
@wc3 forum mozes mene stavit' =], iako ne igram koliko sam prije igrao pratim scenu, te imam iskustva shto se wara tiche shta valja shta nevalja etc
Ja ozbiljno predlazem socketa za moderatora za cs!
Zato sto momak zna fakat sva desavanja na nasoj tako i stranoj cs sceni! GL & HF
               LizzarD je napisao/la:
@wc3 forum mozes mene stavit' =], iako ne igram koliko sam prije igrao pratim scenu, te imam iskustva shto se wara tiche shta valja shta nevalja etc

wc3 mjesto rezervisano, nadam se da ce biti replays-a. Upute ces dobiti uskoro.
evo mene tu sam
Javljam se za CS
Bratami bU necu te nikad iznevjerit bicu rega ocami sta god treba u vezi cs sve ti kazem ali fkat znam igrat
al eto pa vidi...
Bratami bU necu te nikad iznevjerit bicu rega ocami sta god treba u vezi cs sve ti kazem ali fkat znam igrat
al eto pa vidi...
               SOcket. je napisao/la:
al eto pa vidi...

zakuni se Allahom, onda cemo ti vjerovat

ja predlazem bxma, lik je ozbiljan i prati swa desawanja u vezi csa
Ja se javljam za opci download

Jeste, istina da nemam unlimited upload, ali imam negdje 7GB sveukupno UP i DOWN, a na gamers.ba se sigurno nece uploadovati neki ogromni fileovi, tako da mogu biti zaduzen za to i mogao bi cesto osvjeziti download sekciju sa novim fileovima
               queLL je napisao/la:
zakuni se Allahom, onda cemo ti vjerovat

ja predlazem bxma, lik je ozbiljan i prati swa desawanja u vezi csa

*****ami bratami pored racunara sam 24H samo cs-a igram jesam uvijek queLL na msn uvijek igram cs-a po 24h eto i znam sve ako hoces bU ispitaj me al eto sta bude,bude.

P.S bU izvini sto ti spamam na temi .sry
*****ami bratami pored racunara sam 24H samo cs-a igram jesam uvijek queLL na msn uvijek igram cs-a po 24h eto i znam sve ako hoces bU ispitaj me al eto sta bude,bude.

SOcket. je napisao/la:

hahahha najludzi si
najrealnije bi bilo da bxm bude, posto me lik smori i na TS i na msnu, samo prati one kupove i fazone,...
neces se pokajat ako stavis njega
kuronja BXM more za cs.lik je freak mrtvi.sjedi i cs igra.kad ga pitas kaze neigram samo mec 2 sata minimala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.