Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hamachi

436 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.12.2006. u 23:33

svaki put kad igram izbaci me nakon 10 minuta igre, pogasim sve firewallove i sve programe al opet nista , plus mi se pocnu desavat sranja na kompu pa moram res

pomoc!
Pasa moj to ti je vjerovatno nesto do kompa.
Provjeri imas li Virusa...
To ti je 100% z*** virusa,meni je se to desilo,pa sam morao formatirati pc.
meni je bio izgasen firewall pa me stalno iz connekcije izbacivalo.....i igre i svega ostalog,,,i moram res comp..
               DuaL^ je napisao/la:
Isti problem
igram 20-ak minuta,i pocne lagg-at
ubrza se igra,tj kao lagg samo uzbrzano,kao speedhack ali samo meni!
Nije virus

hmmm zar jos koristite hamachi?www.gg-game.com skini gg-client i igraj manje laga,brzi... nema virusa.
               SpadeFive je napisao/la:
hmmm zar jos koristite hamachi?www.gg-game.com skini gg-client i igraj manje laga,brzi... nema virusa.

recimo da na gg-clientu, barem kad sam ja igrao na njemu(par partija) lagga 4-6 sec.
ako to nije puno onda ne znam...
a hamachi max 2 sec lagg
               ZaWn je napisao/la:
recimo da na gg-clientu, barem kad sam ja igrao na njemu(par partija) lagga 4-6 sec.
ako to nije puno onda ne znam...
a hamachi max 2 sec lagg

jarane igras na pc2 i kazes da ti nelaga nije samo do programa ...tu je i jacina kompa, meni npr. na gg-clientu mozda 1sec lagg ,a na hamachiju 4-5 pa skontaj a pc4 ipak igras u internet klubu
dodjete sa 56k koji je bihnet prestao odrzavati i onda se zalite na programe koji su genijalni ...
cccc
               won.anDRey je napisao/la:
dodjete sa 56k koji je bihnet prestao odrzavati i onda se zalite na programe koji su genijalni ...
cccc

Jarane nema svako ADSL ko ti :/
               won.anDRey je napisao/la:
cccc

ja igro na adsl-u iz internet kluba i imao 5 sec laga
pa sad vi pricajte sta hocete
               ZaWn je napisao/la:
ja igro na adsl-u iz internet kluba i imao 5 sec laga
pa sad vi pricajte sta hocete

imao pc2 ahhaahah kojem steka kanter
=) moras imati laggg.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.