Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

za lizza

249 pregleda · 0 odgovora · otvorena 09.12.2006. u 11:04

"Bra'e evo sacu ti rech problem vas "novijih" igracha, ovo nisu mislim samo mene tako nemoj da seres kasnije na msnu da moram dual block puknut' ... Sve u svemu vi jednostavno nemate dovoljno iskustva, TO JE JEDINO, necu da ubacujem statistike nasih igara, ali u svakoj stvar je su samo sitnice, sitnice na koje ne pazite, mislite da ce te gledanjem repova dobiti veche znanje nego npr. od lantija, kolje, zerocoola, i ostale kompanije iz rsa i mostara ( to govorim zato shto u sarajevu ima par malo kvalittetnijih igracha )
Da znam sad chesh rech "ALI KAKO TO MOZE ONAJ IGRACH" pa ponovo pogledaj, ni on nije nagurao za pola godine gledajuchi repove, vech je imao sparing partnera sa kojim je stalno igrao i igrao i igrao a to je puno bolje nego sam bnet, i to je neshto shto mi sebi nemozemo priustit', on ima dobre konekcije zato shto igra kao lud i naravno da ce znat' nekog od Phreakova i igra sa njim pola dana pola na bnetu, a mi svi imamo RLIFE, z*** toga nemozemo bolje... Uhh ode ovo od teme, al sve u svemu vi ne igrate koliko smo mi, i po partijama i po vremenskom periodu sam dokaz za to je bio onaj bhwc3 site kad smo iznosili "ČUDA" to su njima bila chuda za mene.. josh jedna partija, jer sam odigrao na milion takvih, josh jedna od stvari zashto ja nisam napredovao kao neki igrachi jes' shto sam stalno igr'o at'a cg'a i takvih sranja, npr. sjecam se kad sam rekao da sam sam pobjedio protiv 4 ( sto je veoma lako moguce ) ti moca si se htio kladiti protiv mene da to nije moguce i tako ta sranja....

Sve u svemu da ne gnjavim vise, shvacas poentu.
Tema locked."

Svaka ti cast momak!,ako mislis da si bolji-igrat cemo,zadnji put nisi bas najbolje prosao huh? jel ono bilo 8 minuta? mozda si i 9 dozivio??Nebitno je koliko igras,ako imas smisla!Neki ovdje igraju i po 5 godina i nisu nista postigli?Fali im smisla znas )
Prestani me nervirati sa tim sranjima vise,postajes mnogo dosadan!A ovo sto si rekao za partnera,ja "ga" ih imam,par ljudi koji su mnogo bolji od tebe!Moguce je dobiti 4 retarda koji su citav zivot igrali simsa i govorili da su pro sims gameri etc.bla bla

c u!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.