E ovko narode trebam pomoc, poblem je sledeci:
Kada igram cs fps drzi zakucano na 100 i ne pada al cim je neka malo veca guzva fps pada i do 45, ako neko zna u cemo je problem neka pise (naravno kuco sam sva ona sranja u konzolu
) . Mislio sam da je do sisitema pa sam instaliro win xp drivere nove i counter strike nista vise, znaci ne idem na net preko browsera i to i nema virusa 100% ...
Konfirguracija je sledeca:
Procesor: Intel pentium 4 3,20GHz ( tempetarura procesora ne prelazi 60stepeni haldi ga kuler tezak 980g)
Ram: 2GB DDR2
Graficka:Gygabyte GT220 1GB DDR3
HDD: 120GB Maxtor
PS. (molim admine da ne brisu temu posto niko do sad nije napiso kakav je problem sa ovakvom konfiguracijom u cs-u)
Kada igram cs fps drzi zakucano na 100 i ne pada al cim je neka malo veca guzva fps pada i do 45, ako neko zna u cemo je problem neka pise (naravno kuco sam sva ona sranja u konzolu
) . Mislio sam da je do sisitema pa sam instaliro win xp drivere nove i counter strike nista vise, znaci ne idem na net preko browsera i to i nema virusa 100% ... Konfirguracija je sledeca:
Procesor: Intel pentium 4 3,20GHz ( tempetarura procesora ne prelazi 60stepeni haldi ga kuler tezak 980g)
Ram: 2GB DDR2
Graficka:Gygabyte GT220 1GB DDR3
HDD: 120GB Maxtor
PS. (molim admine da ne brisu temu posto niko do sad nije napiso kakav je problem sa ovakvom konfiguracijom u cs-u)
.. Fps zakucan na 101 a 1 GB rama imam